След ада край Своге: Трима с опасност за живота!

На други три жени, които са по-добре, ще правят операции
Обновена: 29 авг 2018 09:29 | 29 авг 2018 09:07,
4

Трима от пациентите от катастрофата край Своге, които са настанени в "Пирогов", са с опасност за живота.

На другите три жени, които са в по-добро състояние, им предстоят оперативни интервенции днес и утре.

"В петък ще имаме повече информация какво точно е направено", коментира пред Bulgaria ON AIR изпълнителният директор на лечебното заведение проф. д-р Асен Балтов.

"Другата седмица ще бъде преценено дали и кога ще бъдет изписани. След интервенции е добре да има едно добро обезболяване, особено след такива тежки катастрофи. Прави се всичко, което е необходимо", категоричен бе той.

В Бургас вече има кръводарителска кампания, а днес ще има такава в Първа градска болница в столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
ЛИКВИДАЦИЯ НА КАТ преди 5 години
Тестове доказаха че при насрещно заслепяване с БЕЛИ ВИСОКО ВРЕДНИ СКЕНЕРИ и фарове против МЪГЛА водачи и пешеходци си ОТКЛОНЯВАТ погледа НАСТРАНИ ..ВОДачи на ТИР споделят за облъчване тн ЕЛЕКТРОЖЕНИ че почти минута след облъчване иЗАЛСЛЕПЯВАНЕ не виждат ясно..
3
0
 
2
 
! Отговори
Ликвидация на КАТ преди 5 години
ИМА добре известна АНОМАЛНО АКтивна ЗОНА НА това място..Водача е бил облъчен тежко заслепяващо хиляди пъти от нагло вредни скенери инсталирани на автомобили вкл лед ксенон халоген.КОЙ *** е наредил на КАТ Да принуждава водачите да ЗАСЛЕПЯВАТ денем и нощем с включени фарове против МЪГЛА
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1 секунда 0 0Трябва да си понесат отговорност, тези които не са направили пътя, както трябва, но не трябва това да става повод да се оправдават и шофьорите. Шофьор съм от 25 години и моите наблюдения са че почти никой не спазва правилата и шофьори на автобуси, и на тирове, мотоциклетисти...Карат като луди, че и те псуват, ако спазваш правилата. Аз питам това единствения автобус ли е, който е минал по този участък? Другите защо не са се занесли? Най големия проблем са си самите шофьори!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ УБИВА.