10 стъпки, с които да намалите обиколката на талията

Спрете да добавяте подсладители към напитки и храна
30 яну 2019 11:07, Михаела Лазарова
2
10 стъпки, с които да намалите обиколката на талията
Снимка: pexels

Една от големите мечти е плоският, красиво оформен и стегнат корем. Радост за окото! Но не е така лесно да се постигне и са необходими ограничения, за да се сбъдне това наше съкровено желание. И все пак, не е невъзможно, напротив. Има няколко не трудни начини да намалите обиколката на талията с цели 5 сантиметра, и то само като промените малко начина си на живот. Вижте как.

Ставайте рано

Това може би е излишно да се споменава, тъй като повечето от вас сигурно стават рано, бързат за работа, да оставят децата на градина и училище, но все пак, има и щастливки, които имат възможност да се излежават по-дълго. Е, не го правете, дори и да можете. Защо ли? Защото достатъчното количество сън се отразява прекрасно на метаболизма, но пък прекаляването със съня не е толкова полезно. Според някои изследвания, хората, които обичат да си поспиват повече сутрин, имат много по-голяма възможност да поемат повече калории (250) спрямо тези, които стават рано.

Хапвайте повече антиоксиданти

Когато ви се хапва нещо сладко, вместо да задоволите желанието с някой сладкиш или висококалоричен десерт, хапнете малко боровинки например. Те помагат да поддържате тънка талия и освен това са богати на ценни антиоксиданти. Те от своя страна помагат да се намалят възпаленията в тялото. Изследване на Университета в Мичиган показва, че при плъхове, които били на диета с боровинки, се забелязало значително намаляване на мазнините на корема, в сравнение с контролна група. Освен боровинките може да хапвате с наслада ягоди, малини, къпини – всички те са източник на антиоксиданти, сладки са и не заплашват талията ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Ползвам ги,но....!!! преди 5 години
Не е дрън-дрън,но са общи приказки ,омръзнали до втръсване.Иначе са верни НО,тези сегашните ПРЕСНИ ягоди,малини,боровинки освен антиоскиданти усъдържат и доста химия.Истината е на лято и наесен или да си набереш и замразиш.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дрън дрън