Момчето-върколак: 13-годишният Лалит, обречен да е различен

Наричали са го и "маймуна", хвърлят камъни по него, но той се чувства добре в кожата си
8 фев 2019 20:15, Джесика Вълчева
58
Момчето-върколак: 13-годишният Лалит, обречен да е различен
Снимка: YouTube

"Мамо, защо ме замерят с камъни? Толкова голямо чудовище ли съм?", попита малкото момче, а майка му го погледна със сълзи на очите. От ъгъла някой хвърли нов камък, но този път той не успя да достигне целта си. Търкулна се в краката на малкото момче, а майка му погледна как разбойникът бяга с всички сили от местопрестъплението.

Жената приклекна до сина си, погали го и прошепна с майчина загриженост:

- Милия ми Лалит, ти си най-прекрасното дете, за което един родител може да мечтае. Ти си различен и това е нещо хубаво, милият ми. Просто коства голямо усилие на онези, които не могат да оценят добрината ти, за да го разберат.

И тогава майката взе камъчето, заровило се в пръста пред краката им и го подаде на сина си: "Лалит, когато някой хвърля камъни по теб, с тях не трябва да градиш стени. Изгради мост, сбъдни мечтите си и не се предавай, момчето ми".

13-годишният Лалит е реален герой. Момчето е от централната част на Индия и изглежда като излязло от фантастичен филм. Малкият Лалит прилича на върколак, а причината е рядко заболяване, с което са диагностицирани едва около 50 души по цял свят.  Момченцето е с голямо окосмяване по цялото лице, което прилича досущ като козина. Причината е генетична аномалия, наречена Хипертрикозия.

Родителите на Лалит разбират, че детето им е различно, още когато момчето се ражда. Майка му разказва колко изненадани са били да видят цялото малко телце на своето бебе, покрито в толкова много косми.

“Незабавно помолихме лекарите да го прегледат, но ни обясниха, че за болестта му няма лечение”, разказва майката на Лалит.

Макар външния си вид, вече 13-годишният тийнейджър се радва на особена популярност в училище и има много приятели. Въпреки това обаче непознати хора на улицата често го поглеждат с лоши очи и го наричат “маймуна”. Други деца са хвърляли камъни по него, обиждали са го.

"Понякога ми се иска да съм като другите деца, но не мога да направя нищо по въпроса. Трябва да свикна с това, което съм и през повечето време се чувствам удобно в кожата си", разказва пред “Дейли мейл” младежът.

Лалит е шестото дете в семейството. Има 5 по-големи сестри и се появява на бял свят след продължителните молитви на родителите си, които мечтаели да имат момче.

13-годишният младеж расте като едно здраво дете, макар и понякога да изпитва трудности с дишането и често да не може да вижда заради голямото количество козина. Макар рядкото си заболяване, Лалит е едно амбициозно дете. Учителите и близките му приятели го описват като атлетичен и умен младеж. 13-годишното момче мечтае да стане полицай и да изкарва парите си като "честен служител на реда".


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
Жалко преди 5 месеца
Най-вероятно са му вкарали кучешки ген в някакъв извратен медицински експеримент
27
1
 
2
 
! Отговори
Капитана преди 5 месеца
TedyPetrova, не си права, тинейджър си от 13 до 19 годишна възраст, а не от когато ти решиш, че си мислиш, че е правилно. Дишай.....
26
3
 
0
 
! Отговори
Деа преди 5 месеца
Ето още едно доказателство, че не хората са произлезли от маймуните, а маймуните са произлезли от хората. Както е описано от Блаватска. Пък като са се молили толкова дълго, може да не е било разрешно от горе да имат момче, пратили са някоя душа, която или до скоро се е прераждала като май*уна, или е съгрешила нещо, та се е доближила до животинската природа. И наместо да я върнат назад в еволюцията, пратили я с космато лице като на ма*муна, но с шанс да се поправи в тоя живот.
25
3
 
2
 
! Отговори
TedyPetrova преди 5 месеца
"Макар външния си вид, вече 13-годишният тийнейджър се радва на особена популярност в училище и има много приятели. "
Добре е, че си има приятели, но та 13 години не е тийнейджър, а още дете! Тийнейджър е 14, 15, 16, 17 години...
24
11
 
7
 
! Отговори
Накратко ..... преди 5 месеца
Както казва "в 21-ви. век сме" няма никакъв проблем да си обезкосми лицето и да го поддържа нормално . Хората си епилират целите тела и не пишат статии за тях, че едно лице ли ?
Или тогава няма да е "различен" и съжалението и вниманието което получава от другите хора няма да е същото .
Ако е свикнал да го оплакват и глезят щото му е космато лицето така ше си остане до края на живота си . И все ще четем за него през някой друг месец .

Не можел да диша - някой да му каже че има ножици
23
8
 
2
 
! Отговори
Бе ти кажа преди 5 месеца
По добре че е различен. Писнало ми е от едни и същи хора които правят едни и същи неща и да се копирват един от други. Момчето нека се радва че е различен. Все пак той е специален. Чух че мацките много обичат да си разхождат кучетата. Леле какво ще правят това момче. Не само като куче ще го разкарват но дори ще му правят фетиш и друг куп ласки. Ама момчето е на 13. Има жени педофилки.
22
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като няма друго ютуб клипове , тя Дъжавата е пълна с неграмотни хора , като някой може да гледа ютуб клипове не означава че е напълно грамотен
21
23
 
4
 
! Отговори
Телегония преди 5 месеца
се нарича това "различие" на снимката
майка му определено е имала взимане даване с кучето

еврейската наука обаче отрича телегонията и се прави че не забелязва очевидните и многобройни доказателствата за съществуването и
20
9
 
23
 
! Отговори
в 21-ви. век сме преди 5 месеца
Няколко процедури с лазерна епилация на лицето, и проблема му е решен!
19
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Малката косматка.
18
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Готин е, прилича на Алф...
17
3
 
49
 
! Отговори
Mopcku_ преди 5 месеца
Милото детенце. Просто има различен външен вид. Иначе като е чиста душичка като всяко друго дете на неговата възраст. Дано един не далечен ден лекарите намерят решение за болестта му.
А този по-долу, който го обижда не му желая да му се случва да има дете, или близък с различен външен вид. Тогава би разбрал колко са жестоки хората като него.
16
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До аз № 9:

МНОГО СТЕ ПРАВ!

НО ТУК Е РЕДНО, ДА ПОСТАВИМ И ЕДИН ФУНДАМЕНТАЛЕН ВЪПРОС:

ЩОМ КАТО ВСЯКО ДЕТЕ НА ТОЗИ СВЯТ, СЕ РАЖДА, НА ПРАКТИКА С "ЧИСТА ДУША", ЧИЯ Е ОТГОВОРНОСТТА, АКО ВПОСЛЕДСТВИЕ, ПРЕЗ ЖИВОТА СИ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ИЗВЕРГ?!

В СВЕТА, НА ПРАКТИКА, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЯДКО СЕ СРЕЩАТ САМО ЧИСТО "ПОЛОЖИТЕЛНИ" ИЛИ "ОТРИЦАТЕЛНИ" ЛИЧНОСТИ!!!
15
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Още отсега има по-гъсти мустаци от на Мадуро.
Да е жив и здрав.
14
0
 
48
 
! Отговори
Бау преди 5 месеца
С това, че е различен ще се хареса на някоя девойка. Пожелавам му да има добър живот.
13
4
 
10
 
! Отговори
redordead преди 5 месеца
Отивам да си пусна и аз косми навсякъде готино е това, а на вас безмозъчници да ви сеpa във фекалните глави това си е нормално момчето не е yрод прилича на леля ми.
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Жените ще го харесват. Те по принцип харесват по-космати мъже. факт.
11
2
 
65
 
! Отговори
! преди 5 месеца
Не бъдете жестоки! Не знаете в утрешния ден какви деца и внуци ще имате!!!
10
4
 
12
 
! Отговори
redordead преди 5 месеца
Не знам дали има Господ, но дори да има, на теб явно ти е дал глава, колкото да пазиш равновесие...
9
4
 
57
 
! Отговори
redordead преди 5 месеца
със сигурност е по-човек от някои от коментиралите по-долу...

За съжаление, човек не си избира какъв да се роди, къде и при кого - но може да избере какъв да бъде и как да се държи...

Тези, по-долу, които му се подиграват и го наричат из.род, явно са избрали да бъдат просто едни ходещи торби с фекалии...