9 начина да се отървете от коремните мазнини

Яжте полезни мазнини
13 фев 2019 23:00, Михаела Лазарова
16
9 начина да се отървете от коремните мазнини
Снимка: Reuters

Талията е може би най-трудната за оформяне част от тялото за повечето жени. Много често каквото и да правите, колкото и коремни преси да изпълнявате всеки ден, към каквито и диети да се придържате, онези няколко излишни килца около корема все пречат на самочувствието ви.

Всяка жена, която се е борила с това знае колко трудно е да се постигне мечтаната талия с плосък корем. Независимо дали борбата ви продължава отдавна или тепърва сте започнали война с коремните мазнини, трябва да знаете няколко неща, които ще ви помогнат да се отървете окончателно от нежеланите тлъстинки около талията.

Пийте текила

Да, точно така! Текилата е приятел на плоския корем. Не става дума, разбира се, за злоупотреба с алкохолната напитка, но определено става дума за нейната консумация в малки количества.

Проучване на Американската химическа асоциация констатира, че пиенето на текила ускорява процеса на изгаряне на коремни мазнини. Растението агаве, от което се прави текила, съдържа активни вещества и диетични неразтворими фибри, които контролират глюкозата в кръвта и подобряват действието на инсулина от панкреаса. Така излишните мазнини се разграждат, а талията добива красив вид.

Пийте много вода

Ако досега не сте пили достатъчно вода, време е да започнете да наблягате на нея. Добрата хидратация на организма допринася за разграждането на мазнините в тялото и извеждането на токсините от него. Водата също помага за неутрализиране на подуването в корема, което допълнително прави талията ви да изглежда зле.

Спете достатъчно

Добрият и продължителен сън е прекрасно средство за стимулиране на топенето на мазнини. Тялото има своите механизми за метаболизиране на мазнините, докато спим. Възползвайте се. Колкото по-малко спите, толкова по-трудно е на организма да се справи с излишната мастна тъкан.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
8
 
! Отговори
Абе преди 5 години
не знаете ли че жените нямат ензими за разграждане на алкохола и много лесно стават алкохоличка. Имам две такива и само ... може да предлага алкохол на жена.
6
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яжте луканка кюфтета баници кебапчета и тн бг кухня е много здравословна ще отидеш по бьрзо при свети петьр
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз мислех, че така работи системата, но после навърших 12.Ходи ТИ да се бориш срещу мафията с такива средства. Аз имам по-смислени неща за вършене.И съм постигнал достатъчно в живота си, повече от 4/5 от хората на моята възраст. Но все пак благодаря за съвета.
4
4
 
13
 
! Отговори
Все пак честито! преди 5 години
До Анонимен 8Като не ти харесва сегашният премиер, организирай хората да гласуват запо-подходящ. Или представи собствена концепция и се кандидатирай като независим кандидат.Има смисъл да си недоволен, ако го правиш активно. Тогава все ще има някакъв резултат. Дори и да не успееш тотално да повлияеш на събитията в републикански мащаб, поне в твоя живот ще постигнеш нещо.Но ако само мрънкаш недоволно, тогава който и да дойде на власт, все ще бъдеш изработен в задния двор. Това е правило.
3
5
 
27
 
! Отговори
Ало, влюбените преди 5 години
Вече мина полунощ. Свети Валентин е!Да ви е честит празникът!А който си няма гадже, пожелавам му в най-скоро време да срещне такова!И не забравяйте, докато правите секс, да се постараете да създадете и някое и друго дете, най-добре близнаци! За да пребъде България!
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това много жилаво изклежда, като върбова клонка. То все едно дъска дълбаеш.
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С ракия не става ли вместо текила?