5 напитки, с които да стопите корема

Подобряват метаболизма
21 апр 2019 16:06, Михаела Лазарова
3
5 напитки, с които да стопите корема
Снимка: Istock

Да стопим коремните мазнини може да бъде истинско предизвикателство. Понякога дори редуцирането на общото телесно тегло не може да коригира достатъчно излишните натрупвания в областта на талията. Това не бива да ни отказва от мечтаното плоско коремче. Иска се постоянство – редовна спортна активност, воля – да внимаваме какво хапваме и разбира се да включим някои напитки в менюто си, които могат да допринесат за постигането на целите ни.

Освен зеления чай, споделяме още 5 вкусни и полезни напитки за плосък корем.

Фреш от грейпфрут и канела

Грейпфрутът е един от най-добрите плодове за изгаряне на излишните килограми. Той е богат на витамини, минерали, антиоксиданти. Заедно с канелата ще спомогне за стимулиране на метаболизма ви. Пригответе си пресен сок от грейпфрут и прибавете малко количество канела на прах.

Краставици и лимонов сок

Според проучване публикувано в Journal of Ayurveda и Integrative Medicine, лимоновият сок може да помогне за редуциране на мазнините и да подобри липидните профили. За да приготвите тази напитка, пригответе си фреш от 1 лимон, 1 портокал и 2 краставици. Комбинирайте съставките и се насладете на вкуса им.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: диетаотслабванеканела
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Шкембе преди 4 години
С пет бири не става ли?