5-те вълшебни хапчета, които не съществуват

Не се връзвайте на маркетингови трикове
5 юни 2019 21:58, Eкип на Puls.bg
4
 5-те вълшебни хапчета, които не съществуват
Източник: Reuters
Нямаше ли да е чудесно, ако можехме да изпием едно хапче и да станем по-умни, по-силни, по-бързи? Науката днес ни дава много възможности, но тези човешки мечти са все още неизпълнени.
 
Лекарство за поумняване. В много филми можем да видим как пиенето на отвара превръща героя в съвременния Айнщайн. Тази фантастика не е останала само в книгите и филмите. Лекарствата за увеличаване на паметта са основна област на изследвания, предвид разрушителните ефекти на болестта на Алцхаймер и други деменции.
 
Учените откриват субстанции в мозъците на гризачи, които играят роля в усилването на паметта, но как това ще работи при хората е все още неизвестно. Много студенти използват различни лекарства, за които се твърди, че усилват паметта и концентрацията, но все още не се е появила звездата на тази сцена.
 
Универсалното хапче за отслабване. Лекарствата за отслабване са може би най-доходоносните неефективни „магически“ хапчета. В аптеките ще намерите море от разнообразни продукти за отслабване, които обещават засилване на метаболизма, намаляване на апетита и т.н. Повечето от тези продукти се разпространяват като хранителни добавки и не преминават стриктните изисквания на лекарствените агенции. Някои от тези лекарства не само, че не действат, но могат да бъдат и опасни. До момента няма одобрен продукт за отслабване, който да има дълготраен ефект.
 
Лекарство за удължаване на пениса. Размерcj на пениса е чувствителна тема за всеки мъж. За това разпространяването на лекарства за уголемяването му е огромен бизнес. За жалост такива лекарства просто не работят. Те също не преминават качествен и количествен контрол и биха могли да бъдат наистина опасни.
 

4
Още по темата: хапчета
Още от Здраве
Вредни навици, които увреждат бъбреците
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Приспивателно40° преди 2 седмици
Ако не си спомняте какво сте правили снощи и как сте се прибрали, значи мемори пяната на матрака ви се нуждае от още мегабайти.
3
0
 
7
 
! Отговори
Докато преди 2 седмици
има ГЛУПАВИ потребители,ще има и УМНИ прозводители,като едните бързо ще забогатяват,а другите прогресивно ще обедняват!?!?
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Има доста вещества които повишават концентрацията и запомнянето.Повечето от тях за съжалебие са със статут на наркотици.Разбирате ли ако накарате мозъкът си да отдели огромни количества серотонин през времето когато серотонинът е в мозъкът ви това ще подейства като ускорител и подобрител на запомнянето.Механизмът се учи по биология на човека в гимназия.Проблемът е че най-достъпните такива вещества се наричат аюфети и метамфети.Те блокират и гладът.Но чичко полицай се е скрил и дебне.И така.
1
0
 
4
 
! Отговори
Шестото хапче преди 2 седмици
е контрацептив.
Само в моминските сънища има хапче, което предпазва от нежелана бременност 100%.
Всъщност, най-качествените хапчета от този вид гарантират най-много 98% сигурност и то при условие, че се пият стриктно по график.