5 промени в начина на живот в борбата с коремните мазнини

Как да премахнем излишните тлъстини около талията
21 юни 2019 19:30, Илияна Николова
5
5 промени в начина на живот в борбата с коремните мазнини
Снимка: istock

Борбата с коремните мазнини е доста тежка и всеки, който се е сблъсквал с този проблем може да го потвърди. Постигането на резултат идва с много труд и ограничения. Понякога обаче въпреки усилията талията не добива формата, за която се борим. Защо? Какво трябва да променим?

За да ускорите процеса на топене на коремни мазнини без да се подлагате на драстични диети и десетки, стотици коремни преси на ден, променете 5 неща в ежедневието си.
 
Направете промените, от които имате нужда
 
Всяка промяна оказва влияние върху фигурата, състоянието на тялото и духа. Разберете какво в ежедневието и начина ви на живот причинява трупане на коремни мазнини и му противодействайте. Ако досега не сте правили упражнения, започнете. Ако не сте спазвали здравословен хранителен режим, сега е моментът да го направите. Ако не сте ползвали стълбите, а винаги асансьора и ескалатора, спрете да ги използвате. Малките промени помагат за цялостно подобряване на фигурата и тонуса.
 
Намалете въглехидратите
 
Не спирайте изцяло въглехидратите, защото те са важна част от метаболитните процеси в тялото. Ограничете техния прием, като елиминирате вредните захари и наблегнете на полезните въглехидрати, като плодовете, зеленчуците, бобовите, зърнените храни.
 
Другото важно, което трябва да направите по отношение на въглехидратите е да си позволявате по-голямо количество от тях в началото и по средата на деня, а от следобед до вечерта приемът им да е оскъден или никакъв. Така тялото ще успее да ги обработи преди да сте си легнали, а това е важно за балансиране нивата на кръвната захар, усвояване на собствения инсулин и разграждане на излишните мазнини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
трогнат до сълзи преди 4 години
Поредната статия , от която след прочитането й знаем по-малко , отколкото преди това !А отгоре на всичко трябва да нахраним и Аз-йената.бг (пак) !
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
язе като се наям веднага полежувам лошо ли е
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има 3 вида хранителни разстройства - булимия, анорексия и новото, признато - хиперфагия - епизоди на системно преяждане, без повръщане обаче, както е при булемията. И хората с хиперфагия са с наднормено тегло, със затлъстяване постоянно, няма сваляне на килограми и пак качване. И 3-те се появяват, следствия са от друго основно заболяване.
1
6
 
3
 
! Отговори
Шамандура преди 4 години
Който няма коремни и други мазнини, като влезе в морето, ще се удави като ютия.