Кокосово масло за стегната кожа без бръчки

Ароматно, подхранващо, то може да бъде вашата перфектна естествена грижа
27 юни 2019 11:55, Михаела Лазарова
1
Кокосово масло за стегната кожа без бръчки
Снимка: pexels

Едно от най-популярните и често използвани масла е кокосовото. Ароматно, подхранващо, то може да бъде вашата перфектна естествена грижа за лице. Хубаво е продуктът да е висококачествен, за да може вашата кожа да се възползва максимално от него. Как да го ползвате против бръчки и увисване на кожата, вижте 5 идеи.

Маска за лице с кокосово масло и алое вера

Алое вера съдържа ябълчена киселина, която помага кожата ни да бъде по-красива, докато маслото от кокос ѝ осигурява голяма част от витамин Е, който ѝ е необходим за забавяне появата на бръчки и увисването на кожата. Комбинирайте равни количества от двете съставки и нанесете получената маска за 15-20 минути. Отмийте с хладка вода.

Кокосово масло и канела

Ароматната подправка съдържа противовъзпалителни съединения, които забавят стареенето на кожата, докато лауриновата киселина в маслото прави кожата коприненомека. С канела може да си правите домашни пилинги за лице и тяло. Комбинирайте по-голямо количество от нея с кокосово масло. Нанесете върху почистено лице с леки масажни движения. Масажирайте 1-2 минути и оставете да действа. След 10-15 минути изплакнете с вода.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
Павиан преди 4 години
Гледани отзад, маймуните имат изключително гладка и стегната кожа, предполагам че ползват кокосово масло, авокадо и алое вера.