Българин е сред най-успешните кинезитерапевти в Европа

Радослав Георгиев се връща от Англия, за да помага и у нас
2 сеп 2019 13:23,
9

27-годишен българин във Великобритания е провъзгласен за един от най-успешните кинезитерапевти в Европа. Мъжът, който придобива знанията и уменията си в чужбина, не забравя обаче да се прибере в родината си и да облекчава болките на сънародниците си.

Радослав Георгиев вече е в България и ще проведе първия си лекторски курс, в който ще обясни на какво се дължат болките в гърба и как да намерим сапасение от тях. Той е абсолютно безплатен и е насочен към всякакви възрасти, защото подобни проблеми засягат както стари, така и млади.

"Проблемите с болките в гърба най-често се дължат на липсата на достатъчно движение и слабост в седалищните мускули, които трябва да поемат по-голямата тежест на тялото. Ако работим в седнало положение, е добре да тренираме редовно", сподели кинезитерапевтът.

Той отбеляза, че често хората си причиняват сами контузии, за които дори не подозират. А за да си помогне сам човек, може да потърси упражнения, които да практикува вкъщи.

"Добре е да се посещава професионалист дори и без да изпитваме болка, за да я предотвратим. Тъй като когато тя вече се появи, проблемът е налице", допълни още гостът на Bulgaria ON AIR.

Георгиев се обучава в престижните курсове на Active Health Group, като неговото образование по "Спортна терапия" поема лично собственикът на центъра. След 6-годишна практика българинът не само стига до висшия мениджмънт в Active Health Group, но и сам създава своя компания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз искам да уча в училище, което да ръководя.
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как е възможно да учиш в училище, което ръководиш?
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как се става един от най-успешните кинезитерапевти в Европа? Има европейско първенство по кинезитерапия, където се раздават медали, или какво? Не познавам човека и не му знам мотивацията, но такива твърдения са несериозни.
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Аз 2Някои прокопсал...аиде даваите с хеита сега.....Прокопсалият не се връща в България, пардон Лаййннннария, сещаш се защо!
4
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-известния в Европа, само където никой не е чул за него! Фишеците, файлетони и много надути балони. А щом се връща "да помага" в Лаййннннарията значи не е чак такъм "известен" професионалист!
3
1
 
3
 
! Отговори
Читател Х преди 4 години
Напишете къде ще прави тези семинари поне
2
2
 
5
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Някои прокопсал...аиде даваите с хеита сега
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този като го гледам се сещам за братото на чичо Чарли