7 промени за по-бързо забременяване

Засилете приема на желязо
7
7 промени за по-бързо забременяване
Снимка: istock

Ако да забременеете се е превърнало в желание номер едно за вас на този житейски етап, на който сте в момента, то тогава трябва да направите някои промени в начина си на живот, които ще ви помогнат магията да се случи по-бързо.

Спрете противозачатъчните по-отрано

Колкото по-рано преустановите приема на противозачатъчни таблетки, толкова по-добри шансове имате тялото ви да се подготви за зачеване. На тялото ви му е необходимо време, за да се подготви за овулация и имплантиране на яйцеклетката. Добре е да е минал поне един редовен цикъл след спирането на хапчетата, след който да започнете с опитите за забременяване.

Тренирайте разумно

За да забременеете по-бързо и бременността ви да не е поставена в риск е необходимо да се щадите повече. Ако сте привърженик на интензивните тренировки трябва да знаете, че може би ще се наложи да ограничите малко интензитета. Прекалено усилените тренировки потискат плодовитостта.

Консумирайте полезни мазнини

Това важи за вас и за партньора ви. За да бъде фертилитетът ви на ниво е необходимо да се храните пълноценно, като менюто ви задължително трябва да включва полезни мазнини и протеини. Сред тях са мазните риби, ядките, яйцата, авокадото, бобовите растения, семената. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
са преди 4 години
Иска се повече секиш и другото-абе спрете с тия интимни гелове!Не искаме да се чувстваме все едно варим компот докато ви любим-и едно хубаво измиване върши същата работа!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За бързо забременяване се иска непрекъснат труд, всичко останало е мижи да те лажем.
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Промяна номер 1Не чакайте, да станете на 45 ...