Варненка почина, пребита от приятеля си. Тествали я за COVID-19

Той избягал от болницата, когато тя починала
Обновена: 8 апр 2020 14:56 | 8 апр 2020 14:55,
150
Варненка почина, пребита от приятеля си. Тествали я за COVID-19
Снимка: БГНЕС

30-годишен мъж е арестуван за смъртта на приятелката си, с която постъпили в болница заради съмнение за коронавирус, съобщават от прокуратурата във Варна. Мъжът е в ареста за 72 часа.

Двамата постъпили в Окръжна болница Варна, за да бъдат тествани за COVID-19. Жената се оплаквала от болки в гърдите.

На 5 април 42-годишната жена починала въпреки лечението. Назначена била аутопсия, от която станало ясно, че тя е със счупени ребра, което увредило дробовете й.

Пред свои познати, преди да почине, тя споделила, че в средата на март приятелят й я пребил.

След смъртта на приятелката му в нощта срещу сряда 30-годишният мъж успял да избяга от болницата, но бил задържан от полицията. В дома му са открити  пушка и бухалка. Той е осъждан над десет пъти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
Краси преди 4 години
***,ромове за пиене....
84
0
 
0
 
! Отговори
Краси преди 4 години
Чист българин с *** венци!
83
0
 
1
 
! Отговори
тигъра преди 4 години
Пак го осъдете и пуснете.
82
0
 
0
 
! Отговори
ДАНЪЦИ преди 4 години
ЗА ТОВА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ
81
0
 
1
 
! Отговори
Козела преди 4 години
Осъждан 10 пъти по 10 дена само ужас правосъдие
80
0
 
10
 
! Отговори
Хххх преди 4 години
До Нямам думи 87...В болниците не се лекува с мислене....има си рентген има си лабораторни изследвания, и други методи с които се доказва заболяване...с мислене не става тая работа...освен това мислещите хора в България за намалели драстично.
79
1
 
28
 
! Отговори
ддд преди 4 години
Е да бяхте и направили една рентгенова снимка а...все пак медицината познава рентгена отдавна...не е необходима аутопсия за да се открият счупени ребра.Все пак болка в гърдите не означава вирусно заболяване....ако докторчетата не знаят хората могат да умират и от други неща освен корона вирус...
78
0
 
13
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 4 години
Тук трябва да се намеси ДАНС и Прокуратурата - Настанена за Лечение с Коронавирус - Та нали Братя и СЕСТРИ първата работа на Лекарите е да се направи СНИМКА за Пневмония ???На тази Снимка щяха да видят дори Санитарките че има СЧУПЕНИ РЕБРА .Явно има ОТКАЗ ЗА ЛЕЧЕНИЕ от Болницата - всички са Избягали със 150 .Това *МОДЕЛ* на Лечение в България е НОВ - Всички Частни Болници ЗАТВОРИХА и Получават 80% ПОМОЩ от Здравната Каса .
77
0
 
4
 
! Отговори
Нямам думи преди 4 години
На мен ми изглежда ,че жената е подозирала,че има счупени реба и умишлено го е прикривала от лекарите,за да не издаде побойника,че иначе ще го разследват. И ако е имала проблем с дишането заради увредения доктор,вероятно са си помислили,че вирусът е засегнал белите дробове. Само си предполагам де,но съм сигурен,че е криела от лекарите за побоя.
76
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лоша работа, лоша... Като се забележат първите симптоми, че избраникът е ревнив, недоверчив, заядлив трябва да се бяга много надалече, каквато и любов да мислите, че изпитвате към такива. Обикновено се разпознават, трябва да се пазите и от тези, който започват да ви "обичат" от първата седмица и ви повтарят, че целият им живот сте вие. Нкрая стават обсесивни. Достатъчно свестни мъже и жени има, пазете се от лошите.
75
2
 
8
 
! Отговори
Мхм преди 4 години
До 83Всички знаят,че заразените не са 500 човека ,а са вероятно 500000 човека. Тестовете са пълен ***. С 3 теста ще получиш 2 отрицателни и 1 положителна проба. И не искат да се знае истинската бройка заразени,за да не станат бунтове. Едните хора ще се паникьосат,че са заразени,другите ще кажат,че болестта не е толкова страшна колкото ни разправят. Щото едно е 20 умрели на 500 и друго 20 умрели от 500000. И хората ще искат да отпадне карантината.
74
1
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Намерила младото, но това и изигра лоша шега.Бог да я прости!
73
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Току що по Нова показаха някаква ЧАСТНА лаборатория, която на ден намирала между 3 и 5 положителни проби за ковид-19. Една частна лаборатория! А те в момента са десетки! Т.е. би трябвало да видим между 30 и 100 положителни на ден. А от щаба отчитат по 10, по 20, обикновено засечени във ВМА. Защо?! Какво става с тия тестове и дали наистина положителните са толкова малко?
72
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Май ще се окаже накрая, че хората си *** от това, от което са мрели и преди, вкл. и насилствена смърт, само че при някои от тях се установява наличие на този вирус, което не значи, че той ги е пратил в одвъдното. Ако направят изследвания, може и други вируси и бактерии да установят като налични, само че сега модата е да изследват за този.
71
1
 
3
 
! Отговори
@79 преди 4 години
Още повече, че рентгена е много по-евтино и БЪРЗО изследване от теста, ако имаше голяма пневмония щеше да се види веднага. Не е нормално да отидеш с болки в гърдите и те да чакат часове или дни теста за корона, вместо веднага да те снимат и да започнат да те лекуват. В Иран са разработили тест за корона основаващ се единствено на скенер ан гръдния кош. С ИИ, който намира и най-малката пневмония. Ние обаче сме купили фалшиви тестове и държим да си ги използваме. Безумие някакво.
70
1
 
10
 
! Отговори
Мхм преди 4 години
Лека и пръст на тази,но другите жени да се замислят. Като искате "лоши момчета" като от гангстерските филми най-малкото с което ще се разминавате е няколко шамара вечер след уискито. Тъй че всеки си има глава на раменете. Да мисли и да я ползва. В живото няма връщане на зад.
69
2
 
10
 
! Отговори
68, преди 4 години
Не му знаеш присъдите, нито от кога са. Не се занимавайте с неща, с които не сте наясно. Вярно, че стадото това чете основно и на това блее, но не това е проблемът тук.Проблемът е защо жена с болки в гърдите, постъпваща в болница, не е била снимана при приемането й. Още тогава щяха да установят проблема. Ама те взели да язследвад за вирус, като че ли няма други причини човек да се чувства зле днес.
68
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пред свои познати, преди да почине, тя споделила, че в средата на март приятелят й я пребил.------И това е основание да арестувате човека ли?И полицаите сте леко т-пи.А какво изобщо прави 42-годишна *** с 30-годишен тьпкач?
67
0
 
2
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До Анонимен 73 И Ковид Позитано -20.
66
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хорааааа, жената е стояла в болница със съмнения за ковид, но не е била снимана на рентген?! Защото ако беше, щяха да се видят веднага счупените ребра. За какво говорим изобщо? После вярвайте на статистиката.