Обща здравна стратегия на ЕС - "Медицински Шенген"

Атлантическият клуб в България предлага новата инициатива
10 апр 2020 22:10, Анисия Иванова
74
Обща здравна стратегия на ЕС - "Медицински Шенген"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Атлантическият клуб в България излезе с нова инициатива под наслов „Здравен щит Европа“. Инициативата предлага формирането на нова обща стратегия на ЕС, включваща превантивни мерки, целящи да намалят риска от повторение на пандемии като сегашната с други патогени и вируси.

Атлантическият клуб, заедно с редица български и европейски политици, общественици и учени, пише отворено писмо до Урсула фон дер Лайен, Жозеп Борел, Йенс Столтенберг и др.

Авторите предлагат и идея за споразумение, наречено „Медицински Шенген“, което да гарантира уеднаквени карантинни регулации, координирани от Европейската комисия, при свободното движение на хора в ЕС. То трябва да включва необходимите ваксинации и общи политики, които да предпазват обществата от фалшивите новини и опасните практики на „анти-ваксерите“.

За инициативата разказва президентът на Атлантическия клуб Соломон Паси. Гледайте цялото интервю в предаването „Брюксел 1“, събота, от 17.30 часа, по Bulgaria ON AIR!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
3
 
! Отговори
Баш Майстора преди 4 години
Говори глупости.Границите между Белгия и Нидерландия са затворени преди повече от 3 седмици. Не можеш да пътуваш свободно. Поредни манипулации за прокарване на ограничителни мерки, които ограбват личната ти свобода.
49
3
 
3
 
! Отговори
браво преди 4 години
браво Мони! Пак да хванеш за гушата смешния български народ и да му покажеш кой е евроатлантическия господар!Шалом
48
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТА СЕ СЕЩАМ ЗА СКВЕРНИТЕ ДУМИ,ИЗРЕЧЕНИ ОТ ТОЗИ НЕБЪЛГАРИН-МАЙНАТА МУ НА ПРАВОСЛАВИЕТО.ХИЧ НЕ МИ ГО ПОКАЗВАЙТЕ,ЧЕ НИ ОТВРАЩАВА.
47
0
 
13
 
! Отговори
Язвата преди 4 години
Соломончо ! Бил Гейтс ли ти се обади? "Медицински Шенген" кайш! Задължителни ваксинации с наночипове барабар! Тц тц тц! Вярно е казал Св. Йоан Златоуст...наричайки юдеите.."Язва на цялата вселена".Та и ти така! Макар по Талмуда да не се смяташ за евреин,защото *** не е еврейка.
46
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не бе ***.Трябва просто да излезе един лидер и да поведе останалите срещу комунистически Китай така както Буш младши обяви война на ислямския терор.Или както Трумън обедини запада за борба с империята на злото.Но няма да видиш един лидерда направи това затова ще ви учат как да се хилите на истината в студията на БНТ или да си миете ръцете.Повече няма да направят.
45
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Млък бе предател
44
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Хм.....Да,много са активни от тази банда по въпроса за корона вируса. Като се казва престъпниците винаги се връщат на местопрестъплението.
43
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спрете да давате думата на този луд човек-. Само луди идеи слушаме от това нещо.
42
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ааахахахаха ! И се излази из дупката си едно същество и започна да ръси вирусна зараза ! Миризмата около него е остра задушаваща и въпреки това продажни медии му дават трибуна за заразяване! Като му видях противната физиономия ме пресече та тичах до тоалетната
41
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти не си добре,бе,най-голяма свобода и самостоятелност имахме през социализма, западните държави,дори не знаят какво е истинска пълноЦенна свобода и никой да не те командва,а да ти помагат,бай Тошо беше направил България рай за населението.Поклон пред великия бай Тошо!А *** Горбачов да мре бавно!
40
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТи не си добре,бе,най-голяма свобода и самостоятелност имахме през социализма, западните държави,дори не знаят какво е истинска пълносенна свобода и никой да не те командва,а да ти помагат,бай Тошо беше направил България рай за населението.Поклон пред великия бай Тошо!
39
2
 
19
 
! Отговори
Туршиеф преди 4 години
ЕС - "Медицински Шенген" --*** шингун
38
42
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей яд ви е, че ви вкара в НАТО, още не можете да осъзнаете че не сте във Варшавския договор. Разликата е, че такъв коментар против другия блок нямаше да можете да направите по онова време.
37
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 44Това с "Циклон- Б" е навно и не помага на никой, освен на същите. Този газ се е използвал за обезпаразиряване с цел борба с въшките, които са разнасяли коремен тиф в лагерите. Същия гас се ползвал в целия свят за същата цел а в Ню Йорк го е доставяла същата компания, която и за Германия. Престанете с тези подобни коментари, задочно повтарящи лъжата за убиването на когото и да било в газови камери в лагерите. Отдавна се доказа, че това е лъжа с цел финансова и политическа спекула.
36
0
 
19
 
! Отговори
НЕ СМЕЕ НОСА ДА СИ преди 4 години
покаже , че вируса не пита колко предателства си извършил. Пак ще те умори. Като гледам има предпочитания към НАГЛОСАКСИТЕ
35
0
 
33
 
! Отговори
НАЙ–МРАЗЕНИЯ преди 4 години
ЕВРОАТЛАНТИК в БЪЛГАРИЯ е тая Т.В.А.Р
34
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коментар 28 ме изпълни със задоволство и вяра в българския дух. Само да добавя че преди да му затворим ковчега на Сюлейман Паси трябва да му боднем един дървен кол в сърцето, връзка чесън около врата и два сребърни куршума в челото. И на 10 метра дълбочина, не на два.
33
0
 
30
 
! Отговори
Я ТОЯ ВИРУС преди 4 години
е още жив. Аз мислех, че тая ГА.ДИНА е сложила короната
32
2
 
29
 
! Отговори
Хм..... преди 4 години
Защо ли е незная, но все евреи без грам медицинско образование и опит, като Бил Гейтс, Джордж Сорос и сега нашия Соломон Паси натискат толкова силно за масово ваксиниране на населението в християнските държави и дават съвети в областта на здравеопазването. Странно!
31
0
 
14
 
! Отговори
Антинато преди 4 години
съслите да си стоят по дупките,че най-много зарази те пренасят