Водещи специалисти със съвети към бъдещи и настоящи родители в условията на пандемията

Онлайн срещата ще се проведе на 13 април, от 14 часа на живо в сайта на Puls.bg
Обновена: 10 апр 2020 17:08 | 10 апр 2020 14:29, Красимир Ангелов
1
Водещи специалисти със съвети към бъдещи и настоящи родители в условията на пандемията

"Форум бременност и детско здраве" продължава мисията си да среща бъдещи и настоящи родителите с водещи специалисти, от които да получат точна и достоверна информация и по време на извънредно положение.

На 13 април, от 14 часа Форумът ще проведе специално издание онлайн, в което водещи специалисти в областта на майчиното и детското здраве ще отговорят на въпроси, свързани с бременността, раждането и грижите за детето по време на пандемията от COVID-19. Онлайн срещата ще се проведе на живо на сайта на Puls.bg, Водещ ще бъде главният редактор на Puls.bg Румяна Тасева, а гостите са утвърдени медицински специалисти.

Акушер-гинеколог д-р Сергей Славов и вирусологът проф. д-р Радка Аргирова ще обяснят най-важните неща, които трябва да знаят бъдещите и настоящи родители за проследяването на бременността, раждането и грижите за бебето в условията на разпространение на коронавируса. Доц. д-р Гергана Петрова, педиатър, специалист по детска пневмология и фтизиатрия, ще разясни какво трябва да знаят родителите за респираторните инфекции. За влиянието на социалната изолация върху взаимоотношенията на в семейството ще говори докторът по психология доц. Диана Димитрова. Как могат да се направят онлайн консултации със стоматолог ще разясни д-р Бранимир Кирилов, имплантолог и орален хирург с над 20 години професионален опит. Преди 15 години той основава клиниката за дентална медицина Medical Dent, лекувайки хиляди пациенти и до днес.

До 12 април всеки може да зададе предварително и въпрос към специалистите на сайта на събитието в рубриката "Задай въпрос".

Специалното онлайн издание се излъчва с подкрепата на тъканна банка "Селена Целс" и "Медикъл Дент".


1
Още по темата: родителиPulsbgCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Да преди 1 месец
Това ще е интересно.