10 полезни храни за плосък корем

Хапвайте спанак, риба...
13 май 2020 14:35, Михаела Лазарова
1
10 полезни храни за плосък корем
Снимка: Istock

Знаете ли какво е общото между горските плодове, лютите чушки, белия чай, тиквените семки, лененото семе, ябълките, киноата, зеления чай, черния пипер, червените сладки чушки, фъстъченото масло (без добавени захар, сол, мед), грейпфрута?

Всички тези полезни храни и напитки, подпомагат отслабването и са приятели на плоския корем. Съставките, които съдържат, насърчават топенето на излишните мазнини.

Вижте кои други 10 храни ще ви помогнат да постигнете мечтаната форма, разбира се в комбинация с редовна физическа активност.

Черен боб – богат на фибри, протеини. Консумацията на черен боб спомага за синтеза на бутират, късоверижна киселина, за която се смята, че помага в изгарянето на излишните калории.

Риба – рибата е богата на омега-3 мастни киселини, които се борят с възпалението, като повишават нивата на адипонектин – хормон, който засилва метаболизма и изгаря мазнините.

Авокадо – Авокадото е полезна мазнина за отслабване и може да ви помогне да стопите коремчето. Съдържа мононенаситени мазнини, които намаляват апетита и натрупването на излишни мазнини в областта на корема.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
глупости на буци преди 3 години
Фъстъченото масло със или без захар е калорийна бомба, а ябълките са суперстимулант на апетита.