Нокти с черешки - сред тенденциите за маникюр лято 2020

Може лесно да се лакирате у дома
5 юли 2020 22:49, Иванка Гъркова
5
Нокти с черешки - сред тенденциите за маникюр лято 2020
IStockphoto

Черешите са един от най-търсените сезонни плодове. Всички сме си слагали по две на всяко ухо, правейки си обеци в детството, яли сме ги до насита, държейки купа пълна с тях в ръцете. Те са вкусни, полезни и любими на много от нас. 

След направата на различни сокове, сиропи, сладка, конфитюри и десерти с череши, е време за почивка за всяка домакиня и нов маникюр. И тъй като фрути ноктите винаги са на мода през летните дни, ви предлагаме да използвате символ номер едно за този сезон – черешките. 
 
Малко след манията по маникюра с диня или портокали, сега идва ред на декорациите с червения плод, който радва малки и големи. Ако обичате да лакирате ноктите в по-пъстри цветове, то днешните ни идеи ще ви допаднат. 
 
 
Как да си направите маникюр с череши?
 
Не са ви необходими кой знае какви пособия. Просто трябва да разполагате с по-светъл лак за основа, върху който да разположите черешките – направени от червено и зелено. Ако лаковете са с тънка четка, по-добре, ако не – може да ползвате апликатор или просто върха на химикалка, за да направите формата на черешата, нейните листа и дръжки.
Ето няколко свежи идеи с череши – символ номер 1 за маникюр лято 2020: 
 
 
1. Артчереши
 
Част от ноктите са лакирани в яркочервено. Останалите са с бежова основа, върху която сякаш художник е изрисувал череши. Те изглеждат по-обемни, като този ефект е постигнат със светлосенки с червено и черно. 
 
Дръжките са нарисувани със специална четка и са по-дебели. 
 
 
Вижте oщe идеи за маникюр с череши в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бъдещ бивш министър де Както се развиват нещата.
1
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мин Танева друго мисли..