"Разноцветна седмица" - какво да очаква всяка зодия?

Седмична прогноза на астролога Петя Георгиева
6 юли 2020 22:30, Екип на Tialoto.bg
1
"Разноцветна седмица" - какво да очаква всяка зодия?
Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.


Ето седмичен хороскоп за периода 6 – 12 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева:
 
Овен
 
Период с повишена заетост за представителите на вашия знак, които все още не са решили да ползват годишния си отпуск. Ще разполагате със сравнително подходящи условия за нови начинания и те ще са успешни, ако обмисляте подробно процеса на реализацията им преди да сте ги стартирали. Ясни резултати от усилията си ще видите едва в края на седмицата, което трябва да ви подскаже, че е безпредметно да бързате. Правете разлика между идея и възможност. Хрумванията ви може да са интересни, но това не означава, че са реализуеми. Не се увличайте в скъпи покупки.

Телец
 
Предстои доста „разноцветна“ седмица, в която ще се редуват успешни с недотам късметлийски дни. Най-лесно ще ви се получават нещата в началото и в края на периода. Заредете се с чувство за хумор и се постарайте да вложите желание и вдъхновение в ежедневните си ангажименти. Основни причинители на лошо настроение ще са околните и на моменти ще сте изправени пред дилемата дали да се изолирате изцяло или да предпочетете неизбежната компания на най-близките си. Постиженията до голяма степен ще зависят от умението ви да „усещате“ хората, с които общувате. Като имате предвид, че всеки има своите шаблони на поведение, наблюдавайте, анализирайте и обмисляйте реакциите си. Правилно подбраното отношение към всяка една личност поотделно ще ви осигури и съдействие, и резервни варианти.
 
Близнаци
 
Някои ситуации ще са сложни, нееднозначни и непредвидени. Бъдете готови да реагирате на предизвикателствата философски. Придържайте се към първоначалните си планове и търсете нестандартни решения в моментите, когато „удряте на камък“. Едно от условията за успех е да преценявате и разпределяте правилно силите си. Контактите ще са разнообразни, ще има и много нови. Не бързайте да се сближавате и да скъсявате дистанцията. Част от хората, които се стремят да спечелят благоразположението ви ще се окажат доста неблагонадеждни. Не променяйте непрекъснато плановете си, за да си осигурите финансова стабилност. Преценявайте много прецизно и икономично разходите си. Следвайте разбиранията си, а не чужди съвети, които ще се окажат безполезни.

Рак
 
Едно от важните правила, които е желателно да спазвате през тази седмица е да не стигате до крайности. Няма да страдате от липса на работа, така че ще се наложи да сте доста старателни и последователни, но пък и не бива да стигате до състояние на тотално изтощение, ако искате все пак да сте пълноценни и в сравнително добро настроение през цялото време. Някои резултати ще бъдат постигнати с повече усилия от обикновено, но пък ще са повод за гордост и източник на вдъхновение. Разходите ви няма да излязат извън рамките на обичайното, а по-скъпите покупки е желателно да обмисляте предварително и да консултирате с близките си. Ако сте си набелязали покупка на мебели, домакинска техника или аксесоари за лятната почивка, то направете го след като Меркурий излезе от ретроградност.
 
Лъв
 
Принципът, към който е желателно да се придържате през тази седмица е да не носите две дини под една мишница. Направете най-после нещата, които непрекъснато отлагате. Довършвайки ги веднъж завинаги ще придобиете увереност в собствените си възможности. И помнете, че е за предпочитане да работите самостоятелно. Всяка външна намеса ще се окаже по-скоро вредна. Освен това някои хора предлагат помощ, но съвсем не са безкористни, а напротив. Ще са готови да злоупотребят с добротата ви. Ако се налага да водите сложни разговори за уреждане на лични отношения ще е добре да го направите в края на седмицата и то на неутрална територия. Ограничете покупките само до дребни и необходими лично за вас или за дома и бита. С финансови сделки се занимавайте само в случай, че няма как да ги отложите. Подписвайте документи преценявайки много внимателно всички евентуални последствия.
 
Какво да очакват останалите шест зодии четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Стрелец преди 3 години
някоя от друга зодия ша *** бара за стрелата