Протестиращите не се отказват, разпънаха шатри пред Президенството

Тази вечер се очаква пореден протест пред МС
546

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След като тази нощ след намесата на полицията бе свалена блокадата на булевард „Цар Освободител“ и Орлов мост, протестиращи започнаха да се събират и да разпъват шатри и палатки пред Президентството, видя фоторепортер на Dnes.bg.

Още по темата
Около 20 часа тази вечер се очаква да се проведе поредния протест в Триъгълника на властта.

Както е известно, при развалянето на блокадите в София рано тази сутрин бяха задържани 12 лица, като 8 от тях са за това, че са отказали да се подчинят на полицейска заповед и да освободят кръстовището. Още няколко лица бяха задържани за установяване на тяхната самоличност.

Малко по-късно всички те бяха пуснати от ареста на Първо РУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


546
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
384
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Рехави протестиРехавия, сдс никога не са събирали 100 000 човека. Искаше им се. И тогава правеха преброявания, над 50 хиляди никога не са се събирали.А държавата гонеше 9 милиона по онова време и беше модерно да се ходи на протест. Ако знаеха какво им се готви....Така и не разбрахте защо когато бай Тошо умря, четвърт България му се изреди на погребението.
383
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Президентът се скриНикъде не се е крил, говори с протестиращите, ама таи медия няма да го отрази.Виж, вашия вожд се покри като пръдня след като вчера хората му отнеха телефона на журналистката.
382
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудя се защо полицията не прекъсне мобилните комуникации и интернета на мястото на протеста,в цял свят го правят?Чакаме да взривят нещо тия *** и тогава ли?
381
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблема на българина е че хал хабер си няма как работи държавата.От сутрин до вечер герберските медии,ТВ-та,разни "деятели"- от правителство, институции, университети, ама те на хранилка при герб, та като бойко лъже, другия да маже- известна народна приказка, вярвам е включена в образователната програма на децата ни.Други мнения не се допускат.Дръзналия да покани такива журналист бива скоростно натитрен- такава е линията на демократолиберастите чиято линия ние и цяла европа следваме.И това повече от 10г.Е, много ясно че те не виждат по-свестен от мутрата щото нямат мозък да мислят,
380
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе гледам в София какви убавци ,по 120-130кг и то жените,протестират а във Варна само криминално проявени-крадци,изнасилвачи и ***.В София ,особено като се включи и агитката на цска-то-красота ве братче.Ама заради това нещо не трябва да им дадат стадиона на концеция,щом искат да събарят държавата
379
3
 
10
 
! Отговори
Националист преди 3 години
Заплюл съм си няколко киф.ли от протеста - инфлуенсърки се самопределят. Само да ми паднат....! Като гледам обаче, колко им е мозъка - точно колкото могат да изкарат като си бръкнат в носа ! Та , се замислям , толкова ще е сигурно и удоволствието - също като да правиш любов с жена без ръце и крака.
378
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аре поредния герберски ***, ти па яко заработваш на 24/7 режим ли си.Какво значи "рехави протести" бре- тя промяната се прави от малка група бунтари - чети история ще видиш- Ботев чета, Левски, РМС и прочие и да ти напомня че цяла БГ - да речем 8 млн се управлява също от шепа хора - правителство и НС, така че и да броиш няма никакво значение бройката. И малко камъче обръща каруцата.
377
6
 
4
 
! Отговори
ХАДЖИГЕНОВ преди 3 години
КОЛЕГИ,ТАЯ ВЕЧЕР В САМО В СОФИЯ ПРОТЕСТИРАХМЕ 150 000 ЧОВЕКА,ВЪВЪ ВАРНА И ПЛОВДИВ СА БИЛИ ПО 100 000
376
6
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Валери, готови са. Пращай пак башибозука и ги срини из основи. Метежниците само от твърда ръка и подход разбират. Държавата трябва да е безпощадна към тази шепа озверели пияници нарушаващи обществения ред.
375
0
 
3
 
! Отговори
обективен преди 3 години
Тъкмо *** ще им раздава суха храна от кухнята
374
8
 
12
 
! Отговори
Диагноза преди 3 години
Много , ама много са болни тия протестиращи! Мързелът научи цяло поколение червени изтърсаци на мързел и сега искат да вземат власт, та да продължат да мързелуват на наш гръб ! А Фигурантът е знаме на мързеливеца - без да прави нищо ,получава 12 000 лева плщс допъолнителни 5 000 лв. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ейййййй, ,ето това е комунизъм и затова вдига юмрук Фигуранта !
373
8
 
5
 
! Отговори
congratulations преди 3 години
ЕС практически подкрепи ЧЕКМЕДЖЕТО = МАФИЯТА във ВЛАСТТА ни - куче влаче диря няма
372
0
 
2
 
! Отговори
да се пазят от преди 3 години
гранатомети
371
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОХТаман да видят как се работи по 20 часа!
370
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докога???
369
0
 
1
 
! Отговори
ОХ преди 3 години
ВСЕКИ ДА СИ ИЗПРАТИ С ПИСМО И ЕГН И ВОТА ДО ПАРЛАМЕНТА И ЦЯЛА ЕСЕН КОМИСИИТЕ ДА БРОЯТ!!!..................................................................................................БЕЗПЛАТНИ ИЗБОРИ!
368
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пред Президенството? Олеее да пазят сянка на радефф да не слънчаса. Ама защо ли му се притесняват в президентството има климатици тези долу да му мислят. Ни дъжд ни слънце ги мори но дали?
367
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БСППо скалата от 0 до 10 твоя аутизъм е 11.
366
10
 
4
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Българските Телевизии разполагат със специални камери, разработени от ЦРУ и НАТО. Кото , чрез наслагване на кадри в реално време могат да покажат празен площад, на който в действителност има милиони хора!!Не вярвайте на медиите излезте на площада!!
365
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БСПабе направо 3 милиарда протестират, какво ще си играем на дребно с пропаганда с милиони