Мениджъри на фармацевтични гиганти и здравни експерти – във второто онлайн студио от Tech Of Tomorrow

Как изкуственият интелект ще промени здравеопазването - 7 октомври от 14:15 часа на Investor.bg
Обновена: 5 окт 2020 15:17 | 5 окт 2020 13:15, Анисия Иванова
Мениджъри на фармацевтични гиганти и здравни експерти – във второто онлайн студио от Tech Of Tomorrow
Снимка: Investor

Какво е мястото на изкуствения интелект в здравеопазването, може ли да очакваме скоро роботи да заменят здравните служители и ще осигури ли телемедицината по-ефективно здравеопазване? Тези и още теми ще коментират топ специалисти от страната и Европа във второто от поредицата онлайн студия на конференцията на Investor.bg Tech Of Tomorrow. Може да я проследите на 7 октомври, от 14:15 часа, нa живо на Investor.bg.

Сред експертите, коитоще гледаме във втората дискусия на Tech Of Tomorrow, е унгарецът д-р Тамаш Бабел - експерт по здравеопазване, мениджър за медицински и пазарен достъп към Европейския институт за иновации и технологии. Д-р Бабел се занимава с разработване на продукти, оценка на инвестиции, консултантски проекти за оценка на здравни технологии. През април той беше ментор и член на журито на най-големия хакатон в Унгария, чиято цел бе да подкрепи водещи професионалисти, организации, общности и образователни институции в разработване на решения за справяне с последствията от коронавируса.

Навлизането на онлайн здравеопазването и как дигитализацията трансформира фармацевтичниясектора ще коментират още Зоя Паунова - главен изпълнителен директор на фармацевтичната компанияАстраЗенека България, и главният изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг Цветан Алексиев. Наскоро неговата компания представи ново мобилно приложение, което наподобява медицински картон на бъдещето и позволява на потребителя да записва свои витални параметри като температура, пулс, кръвно налягане, ниво на кислород в кръвта и т.н. и да ги споделя с лекар, за да получи онлайн консултация.

Кои са новите технологии в здравния сектор – гледайте наживона 7 октомври, от 14:15 часа, на Investor.bg и в социалните мрежи на медията. Модератор на онлайн дискусията ще бъде главният редактор на Investor.bg и автор и водещ на технологичното предаване UpDateпо Bloomberg TV Bulgaria Бойчо Попов.

За да проследите интересните дискусии и да получите повече информация за темите и участниците в Tech of Tomorrow, може да се регистрирате на https://tech.investor.bg/

Oнлайн изданията на Tech of Tomorrow се провеждат с подкрепата на AlltercoRobotics, Shell, Schneider Electric Bulgaria, Sirma, eMAG, TelelinkBusiness Services, Atos, SelectAssetManagement, Industrial Holding Bulgaria.

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Money.bg, „Мениджър“, Kaldata.bg, Hicomm.bg, Webcafe.bg, Dev.bg и Tech Tips Media.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание