Пари, любов... Какво да очаквате от хороскопа тази седмица?

Вижте кои зодии са най-големите късметлии
19 окт 2020 23:30, Иванка Гъркова
7
Пари, любов... Какво да очаквате от хороскопа тази седмица?
Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 19 – 25 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен
 
Предстоящият период няма да е от най-лесните. Ще се натъквате на различни дребни препятствия, които ще затрудняват ежедневната ви работа и ще ви развалят настроението. Както личните, така и деловите отношения на моменти ще са конфликтни и ще създават усещане за неудовлетвореност. Постарайте се да овладеете емоциите, независимо от всичко. Подхождайте към новите си познати предпазливо и без прекалени очаквания. Въздържайте се от прояви на разточителност и скъпи подаръци. Не се лишавайте от развлечения, но подбирайте такива, за които не се налага да изразходвате запасите си.
 
Телец
 
Темпото на работа през тази седмица ще е неравномерно. Ще има дни, в които разпределението на задачите ще зависи изцяло от предпочитанията ви и други, в които ще трябва да се адаптирате към колективния ритъм. Отнасяйте се отговорно към задълженията си и не се опитвайте да избегнете допълнителните задачи. Ще удивите и околните, и себе си с постигнатите резултати. Доверете се на интуицията, ако се налага да уреждате финансови въпроси на лично ниво. Лесно ще разберете кой наистина има нужда от помощ и кой се опитва да ви използва или въвлече в измамни схеми.
 
Близнаци
 
Ще се случат промени, които не сте обмисляли целенасочено, но въпреки това ще ви зарадват. Ще сте доста по-впечатляващи и въздействащи от обикновено и ще спечелите на своя страна личности, които с радост ще ви помогнат да напреднете с проектите си. Ще получите и интересни оферти за бизнес-сътрудничество. Не забравяйте, че Меркурий е в ретроградна фаза и някои детайли може да ви убягнат. Обмисляйте сделките си внимателно и придържайки се към идеята, че не е толкова важно да спечелите, колкото да не загубите.
 
Рак
 
Събитията ще се развиват в рамките на предположенията ви, но това не означава, че от време на време няма да попадате в сложни ситуации, изискващи самообладание и бърза реакция. Не се очакват кардинални промени нито на работното място, нито в личен план. Отклонението от една или друга набелязана цел ще е временно. В такива моменти е препоръчително да овладеете емоциите и да приемате случващото се философски. След като не сте в позиция да въздействате върху ситуацията, то пробвайте да се възползвате от нея максимално. Финансовите загуби, които евентуално е възможно да претърпите, ще са свързани с авария, здравословен проблем или неподходяща инвестиция. Във възможностите ви е да ги избегнете.

Лъв
 
Началото на периода ще е спокойно и обещаващо. Нищо няма да осуети напредъка ви. С каквото и да се заемете ще получите ако не очакваните, то поне най-добрите възможни резултати. Усещането, че „всичко е под контрол“ няма как да не ви зарадва и окуражи. След сряда ситуацията леко ще се промени, а от вас се изисква да запазите присъствие на духа и да не се поддавате на провокации. Те ще дойдат от човек, който завижда на успехите ви и търси начин да пречи. Предприемайки ответни действия, мислете как ще се отразят на позициите ви в бъдеще. Що се отнася до уреждането на финансови въпроси, най-добре е временно да намалите темпото и да не разчитате на сериозни постъпления.
 
Какво да очакват останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Пичага преди 3 години
Emma май си загоряла , едно тройче искаш ли да си напръвиме ?
2
1
 
0
 
! Отговори
Не сме зодии преди 3 години
Оставка! Очаквайте оставка до Хелоуин.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквайте COVID-19Особено, ако се мотаете без маски.