Puls.bg вече предлага достъп до медицински услуги

Платформа предлага богат избор на изследвания и прегледи
Обновена: 15 дек 2020 13:28 | 15 дек 2020 12:19, Анисия Иванова
0
Puls.bg вече предлага достъп до медицински услуги
Снимка: Puls.bg

Здравният портал Puls.bg, който през годините се утвърди като най-достоверният източник на специализирана медицинска информация, направи нова стъпка в посока доближаване на читателите по-близо до специалистите, които могат да им помогнат. Puls.bg сключи партньорство с платформа за медицински услуги, благодарение на която всеки може да избере необходимата здравна услуга. 

Платформата предлага богат избор на услуги и изследвания в различни области, сред които кардиология, ендокринология, гастроентерология, пулмология, гинекология, изследвания, свързани с коронавирус, спорт, ин витро и още много други. А едно от големите предимства на платформата и за потребителите на Puls.bg е, че могат да заявяват желаната услуга от всяка точка на България и света на преференциални цени.

Предлаганите ваучери за отстъпки за медицински услуги и изследвания са на по-ниски цени в сравнение с тези в лечебните заведения, медицинските центрове и лабораториите, което е постигнато благодарение на договорни отношения с над 80 водещи медицински заведения в страната. Това дава възможност на пациентите да ползват качествено лечение на преференциални цени. Потребителите могат да изберат и пакетна услуга, в която са подбрани най-подходящите комбинации на тестове в дадено направление, например при изследвания хормоните на щитовидната жлеза. 

В Puls.bg можете да откриете тематични статии с полезна информация за различни състояния и видове изследвания, които следва да се предприемат при налични оплаквания след необходима консултация с лекар.

Новото партньорство на Puls.bg със специализираната платформа за здравни услуги е поредната стъпка, която водещият здравно-медицински уебсайт реализира, за да направи здравните услуги по-достъпни и близо до тези, които имат нужда от тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари