Бъдещето на медицината и фармацията във фокуса на първото издание на Tech21

Събитието на Bloomberg TV Bulgaria гледайте на 7 март, от 18:30 часа
Обновена: 4 мар 2021 12:01 | 4 мар 2021 09:46, Красимир Ангелов
1
Бъдещето на медицината и фармацията във фокуса на първото издание на Tech21

Развитието на медицината винаги е била сред водещите теми в света, но след настъпването на пандемията от Covid-19, въпросите за напредъка в този сектор станаха още повече. Именно на бъдещето на медицината и фармация е посветено първото издание от поредицата на Bloomberg TV Bulgaria – Tech 21, което ще се проведе на 7 март, от 18:30 часа. Водещи експерти ще коментират какви тенденции очерта пандемията и как здравната криза промени здравния сектор.

За здравната профилактика и превенция с помощта на технологиите ще говори Кирил Кандиларов, съосновател и директор на Healthyco. По време на Tech21 той ще разкрие как иновациите помагат на пациенти и лекари да следят в реално време различни жизнени показатели. Бъдещето на медицината ще коментират проф. д-р Григор Горчев, ръководител на Център по миниинвазивна хирургия към Медицинския университет в Плевен; д-р Александър Носиков, кардиолог, Аджибадем Сити Клиник Младост и д-р Красимира Чемишанска, директор на Амджен България

Несъмнено през последната година една от най-обсъжданите теми, свързани със здравето, беше тази да ваксините. На 7 март за бъдещето на фармацевтичната индустрия ще говори Константин Боев, директор дигитални и многоканални стратегии, Astellas Pharma. Новите тенденции в денталната медици ще очертае д-р Димо Даскалов, главен лекар на Дентапрайм.

Цветелина Михайлова, прокурист на ЗК България Иншурънс АД ще коментира още една актуална тема по време на пандемията – здравното застраховане.

Модератор на първото издание на Tech21 ще бъде журналистът от Bloomberg TV Bulgaria Живка Попатанасова.

Първото издание на новия проект на единствената бизнес телевизията у нас ще се излъчва на живо в ефира на Bloomberg TV Bulgaria, в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group – Bloombergtv.bg, Bgonair.bg, Investor.bg, Dnes.bg.

 Партньори на Tech21 са Астелас Фарма, Амджен България, Медико дентален център „Дентапрайм“, Застрахователна компания „България Иншурънс“ и Хелтико.


1
Още по темата: Bloomberg TV BulgariaTech21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фармацията в България е на много ниско ниво. Никой не обновява учебници и се стига до ниво анализиращи ксерокси. Аа за нанотехнологии, само препишат и доокрасят нещо.
И с този бум на фирми за хранителни добавки, всичко стана пародия до шия. Само като се сетя за продуктите на д-р Тошков ("Идиошков"), дето таблетират смлени билки без никаква екстракция, че и си плаща на разни из Фармацевтичния, да му се одобряват 6оклuците.
Пазара определял. То ако питаш бабичките всичко трябва да е по 1лв.