Близо 274 хил. дози от ваксината на "Пфайзър" очакваме утре

"Зелените коридори" за имунизация продължават да работят
34
Близо 274 хил. дози от ваксината на "Пфайзър" очакваме утре

Пратка с близо 274 хиляди дози от ваксината на "Пфайзър" пристига утре сутринта у нас, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

След пристигането им в логистичния център, те ще бъдат разпределени до всички точки на страната.

Продължава работата на зелените коридори за ваксиниране.

Утре от 9 до 17 ч. ще работят "Пирогов" и "Александровска", а от 9 до 13 ч. желаещите да се имунизират могат да го направят във Военномедицинската академия.

По данни на Единния информационен портал у нас през изминалото денонощие са били поставени 3 405 дози. От началото на имунизационната кампания са били поставени общо 824 хиляди дози.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: ваксиникоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
17
 
21
 
! Отговори
да преди 2 години
Прав си човеко, въпросът е, че напоследък се появяват сериозни слухове, че ваксаните с РНК вакса започват да произвеждат въпросните шипчести протеини на макс и са заразни. Сега вече може да се окаже, че наистина ще трябва да се пазим :(
1
22
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От направения анализ се вижда следното: Ваксина си сложиха / ще си сложат хората без лично мнение ; страхливите хора ; докторите, които са: некомпетентни и/или без критично-медицинско мнение и/или които правят аналогия между тази ваксина и ваксините на миналото. Сега колкото и да ми се дуят докторите че разбират от медицина, нека си признаем истината - по отношение на ковид ваксините последните разбират точно толкова, колкото най-големия медицински профан.