Как да предпазите бедрата от подсичане в летните горещини?

Кокосовото масло е добра грижа
19 юли 2021 23:00, Михаела Лазарова
12
Как да предпазите бедрата от подсичане в летните горещини?
Снимка: istock

Протриването на бедрата през лятото е проблем за много жени. Невинаги можем да носим дълъг панталон в жегата, а чорапогащник под полата е последното нещо, което искате да сложите през лятото. Без значение дали бедрата ви се трият заради теглото или типа структура, това е проблем, който може да наруши цялото ви ежедневие.

Какво можете да направите, за да намалите протриването на бедрата и да се справите с него през лятото?

Не носете груби платове

Ако забележите, че протриването се дължи на груби платове, груби шевове в областта на бедрата или орнаменти по дрехите, които се трият на това деликатно място при ходене, избягвайте ги. Носете нещо нежно и меко върху кожата си в най-горещите летни дни.

Вазелин

Вазелинът или друг овлажняващ мехлем може да ви помогне да намалите триенето и да облекчите кожата на бедрата. Имайте предвид, че обикновените лосиони и кремове не вършат работа, защото попиват почти изцяло в кожата. Вазелинът остава по нея задълго, като оставя мазен филм между бедрата, който пречи да се трият.

Пудра или талк

Пудрата попива потта и прави триенето на бедрата значително по-малко. Напудрете зоната, която се трие, за да намалите съпротивлението на кожата там.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най вече заради големи балдъри става тая врътка, цяла година се "набива" яко от най-долнопробна храна и като дойде лято- "Въйй ква съм станала"