По-естествено излъчване за зима 2021 - какви са тенденциите в грима?

Не прекалявайте с фон дьо тена, съветват специалисти
1 дек 2021 06:00, Иванка Гъркова
2
По-естествено излъчване за зима 2021 - какви са тенденциите в грима?
IStockphoto

С развалянето на времето и ограниченията, свързани с COVID-19, много от нас прекарват все повече време у дома. Всички виждат негативите от социалната изолация и висенето пред телевизора, но всъщност това има и редица предимства. Например за жените, които могат да използват повечето свободно време, за да се усъвършенстват, гледайки видеа, свързани с грим, маникюр, прически и модни находки.

Може би имате чифт сенки или любими спирала или червило, които са вашето основно оръжие за разкрасяване. Но със сигурност има какво ново да научите. А с настъпването на зимата идват и най-новите тенденции, които можете да последвате, независимо дали сте у дома или в офиса.
 
Все пак, предстоят празници и е време да вкарате малко повече блясък в своята рутина. Ето какво да изпробвате през следващите няколко месеца:
 
1. Цветовете на горски плодове за устните
 
Яркочервеното е класика за устните, но за зима 2021 ви трябват червила в по-тъмни нюанси като боровинково, бургундскочервено и други. „Дръзките устни с цветовете на горските плодове са моето предпочитание за зимата. Обичам да съчетавам матов цвят със сияеща и свежа кожа“, разкрива Патрик Та, гримьор на модела Джиджи Хадид. По думите му и тази година така наречените ягодови устни, които изискват висока поддръжка, също ще присъстват. Те ще бъдат част от по-естествените визии.
 
Гримьорът Рейчъл Харди съветва да нанесете матова или течна основа в центъра на устните и да размажете чрез потупване с пръст, за да бъде цветът по-дълготраен.
 
2. Неочаквани нюанси за очите
 
Независимо дали устните ви ще бъдат с по-тъмни и матови червила за зима 2021, за очите може да изберете някой неочакван ярък цвят, който да изпъква.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази на снимката и без грим щее красива. БОГ и е дал естествената красота.