Как да свалите излишните мазнини в областта на бедрата?

Изгаряйте повече калории с кардио и силови упражнения
13
Как да свалите излишните мазнини в областта на бедрата?
Снимка: Istock

Изваяни и по-слаби бедра е мечта, която повечето жени имат. Да носите пола над коляното или къси панталони със самочувствие е нещо, което със сигурност бихте желали да изпитате това лято. Независимо дали става въпрос за излишни мазнини по корема или бедрата, едно е сигурно – цялостното отслабване и намаляване на телесното тегло е вашата цел. Гените на всеки човек до голяма степен предопределят къде ще сте по-склонни да трупате мазнини и от кои части на тялото ще ги редуцирате най-бързо и лесно.

Въпреки това обаче, можете да направите някои неща, за да намалите обиколката на бедрата си, да ги стегнете и да ги направите изящни и привлекателни.

Започнете здравословна диета

Отслабването на бедрата зависи от здравословното ви хранене. Изключете всички нездравословни навици от ежедневието си. Изберете подходяща за вас диета с калориен дефицит, така че да стимулирате тялото да изгаря повече калории. Междувременно подберете и подходящи упражнения, с които да стегнете и тонизирате краката си.

Яжте повече протеини

Консумацията на повече протеини стимулира усещането за ситост и забързва метаболизма. За разграждането и усвояването на протеините се изисква повече енергия и ресурс от страна на организма, а това предизвиква ускоряването на метаболизма. Тялото се нуждае от здравословни протеини и въглехидрати, за да разгражда мазнините и да ги използва за енергия.

Ако се опитвате да отслабнете, храните се с малко калории и същевременно тренирате, тялото ви ще започне да разгражда мускули, за да компенсира енергийните нужди. Затова от голямо значение е да внасяте повече протеини и въглехидрати чрез храната, за да предотвратите загубата на ценна мускулна маса.

Изгаряйте повече калории с кардио и силови упражнения

Не наблягайте само на един вид спорт. Редувайте кардио с тренировки с тежести или силови тренировки. Комбинацията от няколко вида активности предизвиква тялото да изгаря повече калории и подобрява резултатите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който ви каже, че можете да свалите безоперативно мазнини от някоя част на тялото, без да се засягат останалите, или просто ви лъже, или сам е неграмотен гл упак.
9
5
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Целулит имат или провинциалистките, които маат на беззъбата си текезесарка баба ***, които тя нарича здравословни, или някакви тотални оръфани създания от женски пол от Люлин. Една уважаваща себе си жена, дори с няколко деца, винаги трябва да има време за себе си. Не струва пари, а само себеуважение.
8
2
 
7
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 1 година
с Новите Цени на Храните на ХиперИнфлацията на Кикорко и Кокорко, който е Затлъстял като Склонеп Ш0пар от Папкане, аз нямам никакъв проблем с теглото - пенсията стига точно за 1 ядене на Седмица!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За първи път чувам че може избирателно да се махат мазнините без операция. С липосукция - да. Но неоперативно? Решаваш че ще сваляш мазно от шкембака, но си го оставяш на бедрата? Хахаха. Или шкембето си го запазваш, но сваляш от д-то? Къде се прожектира тоя филм? :)))
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моята леля е с такъв проблем, около 160 кг. е, на 62 години е, ама трудно я хваща един стол, то единия бут и е колкото единия стол. А чичо е много слабичък...те като си легнат и сигурно чичо стърчи от кревата, хахаха
5
3
 
7
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Съжалявам, но...от нежния пол виждам все повече дебеланки. Млади момичета, с наляти, с провиснали месища. Дебеланки са и повечето млади жени в нашите телевизии. Това не само не са красиви, стройни тела на млади жени. Това е опасно състояние за здравето. Мили, мили момичета, млади хубавици. Правете, струвайте, не напълнявайте толкова. Да сте здрави, но стройни и красиви.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С разходки по планините е най-лесно и приятно. Може и с работа в градината на село, ама не всеки си има градина на село. Иначе е чудесен фитнес.
3
2
 
6
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
С глад и тренировки и постоянство
2
8
 
5
 
! Отговори
за момите преди 1 година
редовно креватна гимнастика с нови и непознати опитни и зряли господа за отслабване
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тренировки и правилно хранене. Ама на днешните момета им дай да льокат цели бутилки вино и да муат пици и бургери и после "леле, що имам целулит".