5 причини той да не иска да е интимен с вас

Нивата ви на сексуалност не съвпадат
Обновена: 16 юли 2022 22:59 | 16 юли 2022 21:35, Михаела Лазарова
42
5 причини той да не иска да е интимен с вас
Снимка: Istock

Ако срещате проблеми в близостта с любимия човек – може би не сте единствена. Скорошно проучване показа, че около 15% от връзките имат период на застой в сексуалния живот в един или друг момент. За съжаление, липсата на сексуално общуване е една от основните причини за раздяла. Ако във вашата връзка напоследък сексът е мираж, преди да вземете окончателно решение за бъдещето на отношенията, запознайте се с няколко възможни причини, поради които партньорът отказва секс с вас:

Вече не сте толкова привлекателна

Това, че имате връзка, не означава да спрете да се грижите за тялото и здравето си. Посвещавайки се на децата и мъжете, жените често пъти забравят за грижата за себе си. Обичайте се, развивайте се – така ще поддържате огъня на вашата връзка. Не се оправдавайте само с липсата на време – интернет е на една ръка разстояние – там ще намерите хиляди варианти за тренировка у дома, дори и ако разполагате само с двайсет минути.

Бъдете уверена – самочувствието е секси. Никой няма да забележи няколкото килограма отгоре, ако вие не показвате, че се притеснявате от тях. Спомнете си каква бяхте в началото на връзката – това момиче още живее във вас – просто му дайте шанс да се прояви, макар и с няколко години повече.

Той е загубил интерес към вас

Всичко върви по мед и масло, вие се обичате, прекарвате бурни нощи заедно... и изведнъж – нещо се случва – той загубва интерес към вас. Ден след ден, вие се лутате и си задавате въпроса: „Какво се обърка?“. Останете спокойни – може би сте преминали етапа на влюбването и вашата връзка е преминала в приятелство. Навярно той все още ви обича, но е загубил желанието за секс с вас – често пъти мъжете не говорят за това, а просто го показват. Опитайте се да поговорите и да изясните отношенията си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
на мен Цеца като почнеше да ми го точи по 2-3 пъти на ден и жената, любовницата и другата увисваха .... *** тя па как го точеше по 2 пъти на веднъж
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В този смисъл от старо време даже хората песен са изисли ли. Хваща се на хорото до младите булки. Старче оглупело старче подивело. Арен сам си бабо дето мина път ми правят. А булките викат гърбав си е а невестите щърбав си е Нее от сега този проблем от векове е. След като любовната магия отмине остава уважението и обвързаноста.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Миришат и краката.
7
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
че не си пада по жени!Гей съм и излизах с една за прикритие и знам какви съм ги въртял зада отказвам да спа с нея.Не съм единствен де пълно е с женени хетеро в кавички като ги няма жените или приятелките им са в гриндера!
6
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има само една причина мъж да не иска да бъде с жена, и това е жената да НЕ ИСКА СЕКС!! Мъжът е създаден само и единствено за да прави секс. Всичко останало са пълни глуппостии.
5
0
 
14
 
! Отговори
До 26 преди 1 година
И от какъв зор като не те привлича физически вече?
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен nomer 13 Що, ти като не бодваш отзадее, а само в едната дупчица, това значи ли пак, не си вземаш душ......!?
3
3
 
26
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Ми то важи същото и ако жената не иска е интимна с мъжа. Надебелял е, оплешивял е. Това е достатъчно.
2
2
 
24
 
! Отговори
Шеста причина преди 1 година
От много кифтета и рикия вече не му стаа.
1
6
 
32
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Накратко речено-- омръзна ли сте му ! Вече сте дърта ! А очото на мажо се къмто младото глеаа ! По убаво му гответе квото обича и той жа ви уважава!