Силвия от Антибиотика в домашно... R'n'B

Преди да публикуваме интервюто с Акюз Ла Банкс, което направихме тези дни, решихме да ви разкажем как той записа песен със Силвия от Антибиотика в... спалнята си
1 ное 2007 17:27, Екип на Dnes.bg
0
Силвия от Антибиотика в домашно... R'n'B
Ден преди да публикуваме интервюто с Акюз Ла Банкс по случай новия му албум, решихме, че няма да е зле да ви раздразним и накараме да потръпвaте от нетърпение. За целта само ще кажем, че пътят на рапъра тръгва от Нигерия. Минава през Пловдив, Мис Макси Шоу, Англия, Младост 3, продуцентска дейност и завършва с нов проект и челно място в класациите на няколко световни сайта за R'n'B.

Сега връщаме плочата в интересния момент преди около 2 години, когато основният заподозрян влиза в клуб в Студентски град и пред очите ни тормози (в добрия смисъл на думата ха-ха) DJ-я да пусне някакъв диск. Накрая скромният младеж се съгласява и от колоните започва да звучи... подозрително познат глас.

Както се убеждаваме по-късно, това наистина е Силвия от Антибиотика, която представи си, рапира. Песента, в стил рага, е супер яка. Толкова ни харесва, че се запознаваме с нейния продуцент (да, Акюз) и той ни съобщава, че става дума за стил домашно RnB.

Домашно, защото е записвана в спалнята на изпълнителя (където се намира студиото му – много удобно...).

Това от къде го знаем, няма да споделим,  защото когато става дума за поверителна информация - "лесно няма".

Песента на Силвия (чието R'n'B име е Да Силвия) така и не се завъртя по никакви медии, което още тогава ни учуди. Защото освен изненадващото изпълнение, парчето е с добре написани рими, изцяло дело на Силвия, и грабваща музика, написана от двамата.

За наша радост и под наше влияние по време на интервюто, Акюз реши да представи проекта години по-късно.

Чуй "Лесно няма" тук!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари