Дъщерята на Jay-Z и Бионсе дебютира в песен

Таткото я записа само ден след раждането на бебето
Обновена: 10 яну 2012 11:15 | 10 яну 2012 11:15,
4
Дъщерята на Jay-Z и Бионсе дебютира в песен
Семейството не може да се нарадва на малката си дъщеричка. Снимка: Reuters

Новородената дъщеря на Jay-Z и Бионсе взе "участие" в новата песен на гордия татко "Glory". В името на парчето са изписани и инициалите на Блу Айви Картър, която проплака на 7 януари. Гласът на бебето може да се чуе в края на песента.

Jay-Z е излял всички чувства в текста на Glory като изненадващо разкрива и подробности от личния му живот с Бионсе. Става ясно, че съпругата му вече е имал една неуспешна бременост, а малката Блу е зачената в Париж.

Ето и самата песен и текст, която може да разчувства и най-закоравелите хора.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: БионсеJay-Z
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Не мога да повярвам, че има човек на света с претенции за меломан и на любител на стойностна музика който да напише следното: Като започнеш от тази Бионсе, а този Jay Z, дори и не съм го чувал.няма да те клиширано хейтър, но наистина е добре да помислиш малко преди да напишеш нещо.Не съм им някой болен фен на рап-а или на един от двамата, но определено музиката им е от най - високо ниво и по вкуса на много хора... Лейди Га Га не е цветнокожа и въпреки че е супер излагане има еднин - два парцала
3
1
 
3
 
! Отговори
АнтиКаруцар преди 12 години
Прав е "фен на рапа", в този стил Jay Z със сигурност е еквивалент на големите имена в рока. А иначе за песента - сладурско, имам син на 2 месеца и наистина не може да се опишат с думи чувствата, които изпитваш в такъв случай.
2
1
 
1
 
! Отговори
фен на рапа преди 12 години
Като не слушаш рап, защо изобщо даваш оценки за Jay-z? Той има много хитове, които и след 10-20 години ще се слушат от феновете на рапа, както и феновете на рока слушат тези, които ти си изброил.
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не, че нещо, да им е живо и здраво, ноо...преди години в прожекторите бяха звезди като Мик Джагър, Стинг, Клептън, Аеросмит, REM...звезди и музиканти непреходни за времето, създаващи музика, непреходна във времето.Като започнеш от тази Бионсе, а този Jay Z, дори и не съм го чувал, Лейди Га Га и останалите цветнокожи, не че съм расист, но те са със съмнителни музикални качества.Таа, в момента се залага на лъскавкото, мазничкото и това, което някакви си тийнове се увличат.За съжаление!