Концертът на Кийт Мъри пропадна, само 15 билета продадени

100 Кила изнесе шоу с фриистайли
Обновена: 4 апр 2012 12:21 | 4 апр 2012 12:07,
3
Концертът на Кийт Мъри пропадна, само 15 билета продадени
Килата редеше импровизирани рими в компанията на Бобо, Снимка: Dnes.bg

Първото гостуване на американската легенда Кийт Мъри от Def Squad за жалост претърпя неуспех.

Причина обаче не е нито в организаторите, нито в изпълнителя, а в незначителния брой продадени билети.

Снощи в клуб Mixtape 5 се очакваше да стане едно добро парти, каквито бяха визитите на Ja Rule миналата година и на Das EFX наскоро, но за жалост хедлайнерът на вечерта просто нямаше как да излезе пред 40 души. Малката зала на клуба беше полупразна.

На сцената се изявиха обявените подгряващи изпълнители, сред които момчетата от Shano Crew. Те леко подгряха обстановката, докато все още хората се разхождаха в клуба.

Следващият, който подпираше Кийт беше Килата заедно с Бобо. Бобо първи се качи на сцената, за да превземе микрофона със своите фриистайли, като даде тон и предизвика колегите си да влязат в "битка".

Концертът на Кийт Мъри пропадна, само 15 билета продадени

На сцената вече бяха Килата и Атила, които редяха импровизирани рими и леки нападки един към друг, но без абсолютно никакви лоши чувства, защото всички се кефеха. Това, че клубът не беше пълен, не пречеше на хората, които се брояха на пръсти, да избухват и да се радват на римите на Килата и Атила, които направиха доста добри фриистайли.

Публиката беше добре подгрята и от DJ Natasha, която заложи на истински хип-хоп класики, дори и за бийтовете по време на речетативите.

100 Кила сподели, че "толкова пълен стадион" не е виждал, като след това подкрепи и "лошия вестоносец", който трябваше да съобщи, че Кийт Мъри няма да излезе. Доста трудна ситуация пред хора, които са дошли да видят своя любимец. Макар и малко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атилката започна фрийтата Бобо се присъедини после и DJят не е Наташа хахахаха
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази статия е пълна със фактологични грешки!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Sorry, ама к'ъФ е тоя Мъри!?! От Def Squad той е "най-известния"И авторът на статията трябва да бъде изритан, заради некадърното си писание.