След Шамара и Сарафа ще дава показания в полицията

Певците ли сме най-големите престъпници, пита рапърът
25 сеп 2012 12:58,
153
След Шамара и Сарафа ще дава показания в полицията
Сарафа. Снимка: Facebook

След Мишо Шамара още един рап изпълнител е получил призовка да се яви на разпит в Националната следствена служба. Сарафа ще дава показания утре, като поводът отново е текстът на песента "Бяло, зелено и червено".

"България уж е демократична държава, но явно няма свобода на словото. Когато получих призовката, в първия момент си казах: Я да не ме занимават с глупости! Но нещата явно не са глупости", коментира пред Dnes.bg Сарафа.

Рап певецът е сигурен, че ще дава показания и за други парчета.

"Следователка ме попита дали "София Де Жанейро" е моя песен и след като потвърдих, каза, че било гнусно. Иначе харесвала хип-хоп. Не мога да си обясня рап музиката ли е виновна на държавата, ако е така, е доста плашещо. Всеки ден стават тежки криминални престъпления, но явно ние сме по-големи престъпници. Не мога да си обясня защо всичко се случва", каза още изпълнителят.

Той не изключва възможността тези следствени действия да са свързани и с предстоящите избори. "Може и политиката да е намесена, но в крайна сметка ние не сме политици. Искат да ни сплашат с подобни дела, но засега не мога да дам категоричен отговор на въпроса "Защо?", обясни Сарафа.

Сарафа едва ли ще бъде изненадан по време на разпитите, тъй като по тази "утъпкана" пътека мина Шамара. Естествено, двамата са коментирали разпитите, а Мишо яростно атакува управляващите и полицейщината.

"С диктатура не става, с репресии не става! На следващите избори ще бъдете свалени от народа, ние казваме думите, които народът иска да каже", написа Мишо във Facebook. Той обяви, че войната е започнала и ще я води до край.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
2
 
! Отговори
Хип-Хоп Фен преди 11 години
До Do hip hop fena гусине, плащам си всичкото данък, върху всичко що отработя и нито един левъ от Вашите не ми влиза в джоба под никаква форма - не ги и искам. На 31 години с 3 деца и позитивно мислене, което предавам и на тях - не мисля, че някой ми "крепи" нещо. И, ако си мислиш, че съм ти благодарен за нещо (или, че трябва да съм или пък нЕкой друг трябва да ти е благодарен за това), уеко си в яка грешка.
83
1
 
4
 
! Отговори
Хип-Хоп Фен преди 11 години
До zlatce54 Не парадирам за грамотност, няма го в нито един ред, така и не се научих за 31 години де е мястото на запетаята. Парадирам с това, че не ми е проблем да остана тук, да не се оплаквам и да работя за семейството си и страната си. Да решавам проблемите си сам и да не стена като настъпан червей за това, че - давам сумати кинти за цигари, пък не ми остават за...кашкавал например. Като си изпуша заплатата или я дам по нещо женско - не ми е крива държавата,произхода ми, а аз самият.
82
2
 
2
 
! Отговори
Do hip hop fena преди 11 години
Hip Hop drishlio,Bulgaria se darji na tia koito sa emigrirali be-po miliard evro na godina vkarvat vsiaka godina v smeshnata mi ikonomika!!!!!!!!!!! Smeshnik dolen!!!!!!!!!!!
81
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Корективи на демокрацията в БГ?!Цитирам текста на Мишо Шамара,но не искам админа да ме трие-"искам да е** всички фенки,да изкъртя п****те на всички женки,искам да ограбя всички банки,но на пазара дърпам чанти..блестящо,нали!Човек,който пее подобно "творчество"мога да отмина с отвращение и презрение,а вие?
80
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не бях гледал или слушал песента. Току що си я пуснах в един саит. Сами се сетете кой. Пълна боза. Това не е музика. А лирично отклонение на психопат. И съм сигурен че от следствието го викат за нещо друго. И изобщо няма връзка със таланта и изпълнението. Въобще някой слуша ли ги тези пародии на музика?
79
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евтини медиини ***. И те са в схемата на политици и медии рушащи България.Ако правителството случайно падне (мирно или не) тези двамата ще изглеждат като някакви псевдо-герои в очите на простите хора.Ще изглежда, че те са свалили правителство и са повели народа. А те всъшност са си марионетки на политиците. Така дори правителството да падне, пак ще има власт, защото ще командва героите-свободолюбци
78
3
 
1
 
! Отговори
zlatce54 преди 11 години
До Хип-Хоп Изразът "този някого" е граматически неправилен, понеже в подизречението изпълнява ролята на подлог и би трябвало да бъде "този някой". Предизвикахте ме с парадирането си за грамотност, иначе не бих се заяждала.
77
5
 
7
 
! Отговори
Хип-Хоп Фен преди 11 години
Българи, които не мрънкат. Българи, които не роптаят. Българи на които не, който и когато и да е на власт да им е виновен за личните несгоди. Българи, които да не ги мързи да работят за България. Дори и да останем малко - да сме само такива и да няма нито един неорентиран псевдотворец, като този *** на снимката. Аз оставам тук, на тези, които пишат България с малка буква, цъкат 6 вместо Ш, изпадат в несвяст от яките парчоци на СърАфта, пожелавам приятен полет и успешна реализация! :)
76
2
 
5
 
! Отговори
Хип-Хоп Фен преди 11 години
Сори, че пак, но...искам всичката гад да емигрира и да намери по-добър живот зад граница и никога да не се връща обратно. Искам, ако някога в живота ми настъпи час да прошепна на някого до мен "Нито крачка назад, зад нас е България!", да знам, че този някого ще застане под трибагреника с идеята да е опора на моето рамо, както аз на неговото. Обещавам за никого от гадините няма да скърбя и ще се радвам да се устроят и да живеят добре - далеч от България. Искам тук да останат само истински Българи
75
9
 
14
 
! Отговори
Да последваме подвиг преди 11 години
Да последваме подвига на *** Riot! Да изпеем в храм-паметника Александър Невски песента "Света Богородице изгони пожарникаря!" А след това, в клип, да изгорим портретите на пожарникаря и на Цецо Лажецо!
74
2
 
12
 
! Отговори
намерили са му цакат преди 11 години
Руските пунди са му намерили цаката как да изкарат лесни пари - с омраза срещу Путин. Мразиш Путин - американците плащат. Путин е личност и си струва да го мразиш! Жалкото е, че у нас няма кой да плати за омраза срещу българския Путин - пожарникаря! Пожарникарят е такова нищожество, и е толкова взаимно заменим, че на американците им е все тая, дали ние го обичаме, или го мразим.
73
4
 
3
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 11 години
Пак прехвърлих коментарите и виждам, че всеобщото съмнение е, че истината е, че е спонсориран да прави антиправителствена музика? Няма да изразя мнение точно по тази теза, само ще дам малко храна за размисъл: спомнете си MC-тата със синя обложка от зората на демокрацията... Щурци мурци, Васковци и т.н. тези ваши любими изпълнители - какво Ви пееха... пък тя каква стана :) спомнете си и размишлявайте!
72
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
САРАФА Е НОМЕР 1 ВЕЕЕЕЕ МИШКИИИИ СЛУШАЙТЕ ПЕСНИТЕ ПРЕДИ ДА ГОЖОРИТЕ ТЪПОТИИ!!
71
4
 
15
 
! Отговори
яко са го закъсали преди 11 години
Явно тиквените гербави яко са го закъсали, след като са започнали политически да преследват разни рапъри. Следващите преследвани ще бъдат диссидентите, хомосексуалните и всички останали противници на т.н. герб. По-нататък, по стара традиция, ще се правят факелни шествия, ще бъдат подгонени евреите и ще се горят книги на клади.
70
9
 
9
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
Дано му забранят със закон да "рапира" на г-н *** няма такъв дразнител и си вярва чак.
69
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя да бяга да моли полицаите да влиза на топло ,че скоро да не му стане цялата кратуна на мензис .*** .
68
5
 
21
 
! Отговори
Хип-Хоп Фен преди 11 години
Ууууу бре ***! Чух въпросното парче, цитирам:"Преди децата най-обичам бялото, зеленото го пуша и съм high, не прекалявам с нищо щото i dont want to die. Червеното е като мензис..."КалЪфи нещастни! Това ли е свобода на словото бе брат? Да се подпичкваш с флага пред който сме се клели, че ще умрем, ако се наложи? Нещатсници ***...а тези, които ги изкарат едва ли не "мъченици и репресирани творци" са още по-зле от тях...слушайте си смотаната боза и си повтаряйте, че сте патриоти...
67
2
 
2
 
! Отговори
само УЕФСКИ преди 11 години
Тук няма нищо общо със корумпирани депутати ,осъдени и на баба ви хварчилото .Търсите си оправдание и искате да изместите темата .А тя е псевдопатриота сарафа взимал ли е пари за песни и видеоклипове от КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ БАНДИТИ ДА ИЛИ НЕ .Ако е НЕ ченгетата ще му го обяснят по подробно ,на *** тук много и здраве и да поздравят маиките си от мен
66
2
 
12
 
! Отговори
Пламен преди 11 години
Чл.108(2) (Изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България, се наказва с лишаване от свобода до две години или с глоба до три хиляди лева. То може да се осъществи по различни начини. Във всички случаи обаче опетняването се изразява в открито незачитане на (пренебрежение) към държавните символи. Аз смятам, че бялото не символизира кокаин, зеленото трева, а червеното мензис! Да си сърбат попарата!
65
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази статия се чете само от ченгета пфу