Вижте втората част на видеото на Сарафа "София Де Жанейро"

Първата версия беше едно от най-гледаните музикални видеа в родния интернет
Обновена: 7 фев 2013 13:35 | 7 фев 2013 13:35,
3
Вижте втората част на видеото на Сарафа "София Де Жанейро"

Втора част на известното видео на Серафим Мартинов-Сарафа "София Де Жанейро" тръгна в YouTube в Българската медийна мрежа Preveo.

Първата версия на "София Де Жанейро" беше едно от най-гледаните музикални видеа в българския интернет през 2010 г., което допринесе значително за тогавашния начален процес на развитие на българската рап и поп музика в интернет.

"София Де Жанейро", песните на Upsurt, Криско, както и „Dime piece“ на Lilana, Snoop Dogg & Big Sha наред с култовото парче на Графа & Бобо „Дим да ме няма“ са считани за едни от основните песни, които поставиха началото на българската музикална революция в интернет, стартирала през последните години.

След големия успех през 2010 г. изпълнителят прави продължение на едно от най-емблематичните си парчета, подбуден от упадъка на нацията и в частност на столицата. Парчето изразява неговия протест и гражданско неодобрение към управляващите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: песенСарафа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
monolitko преди 11 години
ако се натиска в тази посока на качество, ще се стигне далеч...за подобен стил и звучен и hater да си не виждам какво ще имаш да кажеш...
2
0
 
3
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
ПОЗДРАВИ на София де жанейро от Сидни де жанейро
1
0
 
4
 
! Отговори
Galgafonov преди 11 години
bre, enteligenten rap!