Ъпсурт се накланят в Ослушай се

Премиерата на видеото е тази вечер
18 юли 2013 17:18, Петя Славова
1

Снимка:  Facing The Sun

Невъзможни движения и наклонени под странни ъгли са Ъпсурт в "Ослушай се".  Сякаш музикантите отричат законите на гравитацията. Видеото може да се гледа за първи път тази вечер от 22.00 часа, когато е премиерата. А ефектът е постигнат с уникална конструкция на декора, за първи път досега използвана у нас, отбелязват от екипа.

Клипът показва бандата в нова светлина -  – инструменталът е на границата на електрониката, визията на видеото повече отива за филм на Дейвид Линч, а текстът е сред най-крайните лирики на тримата.

Не липсват и красиви жени, които обаче са стилизирани по-скоро като за клип на Rammstein и естествено танцуват на пилон. Клипът по традиция е дело на Валери Милев, въпреки че в реалити частта, с която завършва видеото, ролята на режисьор играе Люси Иларионов.

Заедно с премиерата на клипа Ъпсурт пускат дрехи от лимитирана дизайнерска линия, която излиза под бранда РСПКТ (Респект) и ще се продава ексклузивно в обновен онлайн магазин, като бройките са силно ограничени.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Charlike Mike Reagen преди 10 години
Адската песновка, не съм я спирал от както е излезнала, но и на мен не ми хареса отначало както винаги. Но бийта кърти и зарибява яко след време.Ето ви текста, който даже беше вече копиран "налево и надесно".zashto-tryabva-da-kupim-acer-ot-***-notebook-bg.charlike.pw/