Гаврата на Спенс към Криско продължава с клип

Вижте "Кисело диско"
27 мар 2014 13:27, Александър Попов
25
Гаврата на Спенс към Криско продължава с клип
Снимка: YouTube

Гаврите на рапъра Спенс към по-младия му колега Криско продължават с нова сила.

Още по темата
Вече е факт видеото към песента "Кисело диско", в която римите са насочени изцяло към творчеството на Криско, неговата сексуална ориентация, има и съжаление за това, че майката на габровския изпълнител "не е ухаела на аборт" преди четвърт век.

Любопитното е, че идеята за клипа е дело на съгражданин на Криско, което според Спенс е намеса на съдбата.

Засега войната е еднопосочна, тъй като атаките идват само от Спенс, който за кратко е бил и продуцент на Криско.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
осъзнах нещо спенс е ***
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
криско си е номер 1.
21
2
 
3
 
! Отговори
? преди 9 години
Спенс ми е по-добър рапар от крсико но тои ревнува заради това го е направил не заради глупостите в песните спенс псува също незнам на спенс нешто му стана.Ако напраи същата глупост ше го мразя
20
0
 
9
 
! Отговори
1vo преди 10 години
Слабо, много слабо изпълнение на Спенс....Маната и Керанов се гаврят с Дриско доста по-сериозно.
19
3
 
3
 
! Отговори
fts преди 10 години
До Анонименда сравняваш някаква билка, която расте в природата, с тежките химикали за които пее Криско, е като да сравняваш Веселин Маринов, който пее за вино, с някоя *** метъл група например ;)
18
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А когато спенса пееше за мери джейн ? Това всичкото ми изглежда като дърта * се присмива на млада * защото вече не искат да и плащат. Дриско е същата стока като Спенса, само че е по-млад.
17
6
 
14
 
! Отговори
1 преди 10 години
Спенс иска да се вдигне шум за него. В момента е в сянка.
16
7
 
8
 
! Отговори
хаха преди 10 години
Е то е ясно, простотията се продава... т.е. Дриско... аз пък правя евала на Спенс, че влага мисъл дори и в този според мен леко безсмислен хейт, а и е много по-оригинален с това видео, от всичко правено досега от крадците на бийтове и идеи като дриско и сие .
15
3
 
12
 
! Отговори
Дедо Шмърк преди 10 години
Добро е парчето, аз по принцип не харесвам БГ рап но искрено се забавлявах от клипчето.
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По принцип Спенс го имам за по-разумно момче от Криско. Но според мен трябва всеки да дава най-доброто от себе си и по това да бъде преценяван от хората, а не да трупа известност, клепайки някой друг. В противен случай падаш на нивото на Слави Трифонов и приказките му за Лили Иванова, или на Фънки за тоталната му излагация с песента Къцамун (лично мнение, не задължавам никого с него).
13
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спенс,бате,излагаш се...
12
8
 
16
 
! Отговори
А преди 10 години
А рапа е вреден за хората. По-*** и проста музика, ако това изобщо е музика - няма. Дори чалгата е по-читава от него. А смятам чалгата за връх на падението. Рапа е *** чалга.
11
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не разбирам защо има хора, които се кефят на това ла*но Дриско и го защитават. Като човек е пълна нула, текствете му са плоски, елементарни и лишени от смисъл. Когато рапираш ти разказваш история, опитваш се да предадеш послание, да представишш някаква поука, а Дриско цикли на няколко лафчета лишени от всякакъв смисъл и последователност. Факт е, че само кифли и меки китки се радват и си мислят, че идолът им е харкор рапър първо качество. Дриско е вреден за рапа.
10
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спенс прекалява. Понеже е от старата школа не може да разбере едно. Мина времето, когато имаше глад за цинизъм. Слушателите се наситиха на целия този буламач вече толкова години и вече това не върви. Докато не види, че вече времената са други и се търси друго, няма да започне да продава отново. Вместо да хаби енергия да завижда да вземе да я използва тази енергия за нещо конструктивно - да помисли малко защо му спряха продажбите и какво може да се направи по въпроса.Ама по-лесно е да се плюе
9
25
 
21
 
! Отговори
tyo преди 10 години
Не знам защо Спенс реши,че е нещо повече от Криско. Нито му е на продажбите, нито е по-талантлив, а след тоя клип и разбрахме,че не е и повече мъж от него.
8
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Криско е едно изпилено лигаве, акъла му детски, текстовете еднообразни и наивни, клиповете винаги адски ***, в общи линии се чуди с какво да запълни бийтовете си. Сравнете лириките в която и да е песен на Спенс с бозите на Криско. На по-долу писалите, за които това кой продавал ще кажа, че когато Спенс развиваше рапа в България и продаваше, Криско още си играеше с лопатката в пясъчника.
7
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не познавам някой, който да харесва Криско!Обаче Спенса ми падна в очите с това клипче ... както и целия БГ рап. Много цинично. В поп-фолка ( чалгата ) не си позволяват такъв език!
6
12
 
17
 
! Отговори
kokoko1 преди 10 години
Чичо Спенс усети че Дриско почна да продава музиката си успешно и почна да печели пари и го доядя. Според мен Спенс се излага с тая простотия. Хората слушащи спенс са на едно ниво, хората слушащи Дриско на друго. Истината за всички е че колкото и да е наркоманска и ограничена музиката на Дриско се слуша адски много. Спенснята го е яд много и всячески се опитва да срине дрисковото реноме. Дриско е просто един лаладжия който днес го има утре го няма. Спенс пък е един мързелив софиянец без работа.
5
32
 
12
 
! Отговори
Не съм и очаквал др преди 10 години
Питали Спенс: Как е, продаваш ли?Спенс: Продавам, да... къщата, колата, апартамента на майка си...Как няма да се гаври, нали него вече не го слушат? Като си гледа продажбите за последните няколко години, не му остава нищо друго, освен да се гаври.Криско дори не отвръща на удара, той само си подава. За разлика то Спенс не къщата.Вие, старчоците си му слушайте песните от преди 20 г. и не бъдете отворени към новото, но фактите и цифрите говорят сами.А вие ли, вие си цъкайте ръчички надолу
4
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спенса е хиляда пъти по-мъж от Криско. Евала! Крайно време беше някой да направи нещо такаво с Дриско. Само, че заглавието на песента е трябвало да бъде "Кисело Дриско".