VenZy и Били Хлапето с ново парче

Вижте видеото на "Кажи ми вече всичко"
6
VenZy и Били Хлапето с ново парче
Снимка: Монте Мюзик

VenZy, който снощи отнесе наградата за R&B изпълнител на 359 HIP HOP Awards, излиза със съвместен сингъл с рапъра Били Хлапето.

Двамата се събират за първи път в дует, а тяхното предложение е озаглавено "Кажи ми вече всичко". Сингълът излиза в ремиксирана версия (DiMO BG), а оригиналната музика е на Веселин Ценов - Algoriddim, Илия Григоров, Били Хлапето и VenZy. Римите са дело на Били Хлапето, Графа, Илия Григоров и VenZy, а зад видеото стои Виктор Антонов - Rikk. След ремикс версията на „Кажи ми вече всичко“ ще излезе и оригиналът на песента с отделно видео.

Оригиналната версия на песента е с малко по-меланхоличен звук и по-различна емоционалност.

Режисьорът Виктор Антонов създава нестандартна концепция за видеоклип, реализирана с усилията на оператора на “Под прикритие” и “Стъклен дом” Радослав Гочев.

От Монте Мюзик са впечатлени от новия тандем и вече са готови със съвместна клубна програма на VenZy и Били Хлапето, която те да представят лично на феновете си в цялата страна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Били ХлапетоVenZy
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
8
 
! Отговори
Готино преди 9 години
Те не могат свястно име на песента да измислят камо ли нещо повече,затова мисля отново да пропусна.. :)
2
1
 
12
 
! Отговори
Секиш Мекишеф преди 9 години
Въй батка, мноооого зле.... Баси и пумията! Кой дава пари за такъв резил... А, и авторът на статията да каже, колко му платиха да пише за тази мизерия... Колегата по-долу е прав- само готините каки в клипа струват нещо.
1
1
 
15
 
! Отговори
WTF преди 9 години
Защо всичките песни, продуцирани от Графа, са едни и същи?! Харесвам и VenZy, и Били Хлапето, но песните им стават все по-неслушаеми. И старовремски.