Ice Cream готвят голям концерт в НДК

Утре представят новия член на групата
2
Ice Cream готвят голям концерт в НДК
Снимка: Булфото, архив

Ice Cream работят усърдно по първия си голям самостоятелен концерт. Той ще бъде на 22 април в НДК, като на него ще представят третия си албум "Животът е един".

В момента тримата членове на групата - Даниел Димитров – Айса, Малин Миланов – Монти и Елена Брусарска, работят по последния сингъл към новия си проект, който все още е с работно заглавие. Към него ще бъде заснет и клип.

Утре пък ще стане ясно кой ще замени в бандата Виктор, който напусна преди месеци. Ice Cream ще излязат на сцената на Bedroom Premium Club на 5 март.

"Не бихме искали да издаваме предварително името му, само ще добавя, че става дума за жена и публиката ще бъде изненадана от ролята й", сподели Елена.

Феновете ще подгреят за Ice Cream с резидента на клуба DJ Gorro, след което групата ще представи своите парчета, сред които "Захир", "Заредени", "Скачай" и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: концертндкIce Cream
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
ММда преди 9 години
Браво с много постоянство и желание се постигат резултати. Спомням си тази група имаше изяви още през 90те години на миналия век, но ето че резултатите идват 20 години по-късно. Представете си колко време постоянство и усилия ще трябват България да постигне резултати? Пожелавам успех на всички които наистина искат нещата да се оправят и да тръгнат към по-добро.
1
2
 
8
 
! Отговори
почитател преди 9 години
Браво на I scream за готвения концерт. Израстнаха като група последните години, ето че до самостоятелен концерт стигнаха. Браво.