Odd Crew, Jeremy? и Dayo на една сцена с Евърласт

Концертът е на 31 юли на Каваци
17 юли 2015 11:31, Александър Попов
0
Odd Crew, Jeremy? и Dayo на една сцена с Евърласт
Снимка: Строежа

Odd Crew, Jeremy? и Dayo се присъединиха към концерта на световноизвестния изпълнител Евърласт (Everlast). Второто гостуване на звездата у нас ще бъде на 31 юли на самия плаж на къмпинг Каваци.

Организаторите от клубовете Строежа и Алкохол решиха към събитието да добавят трите български банди.

Odd Crew и Jeremy? са сред най-успешните и актуални български банди. Odd Crew записаха своя последен албум този март в Швеция с известния продуцент Даниел Бергстранд (Daniel Bergstrand), работил с имена като In Flames, Meshuggah, Behemoth, Decapitated и много други. В момента групата се готви за акустично турне, част от което е и участието им на морския бряг на Каваци.

Jeremy? затвърдиха добрите впечатления от появата си със серия от концерти в Англия, Ирландия, Германия и Чехия, включително изяви на престижните фестивали The Great Escape в Брайтън и Rock For People в Пилзен. През настоящия месец, музикантите представят видеото към техния втори сингъл – Hope, а за 31 юли са подготвили сет изцяло с авторска музика.

Третият участник от родна страна е новосъздаденият проект Dayo, който слива умовете на добре познатите лица от софийската джаз и хип-хоп сцена - Божидар Василев-Trombobby, Васил Вутев-Soulization, Михаил Филипов, Евден Димитров и DJ Rawland. Бандата представя нахални хип-хоп бийтове в комбинация с тромбон, сурови семпли, масивни бас линии.

Вратите на морския клуб Алкохол ще отворят в 19:00, а концертната част ще стартира в 19:30. Очаква се самият Евърласт да излезе на сцената в 22:30.

Промо-билетите са вече изчерпани, но към момента се продават регулярни такива. На предварителна продажба цената на пропуска е 45 лева, а на място в деня на концерта – 50 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: JeremyOdd CrewEverlastЕвърластDAYO
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари