Властта – плащаме данъци да живеят в замъци!?

Боби Ваклинов и Милица Гладнишка с хаплив дует
Обновена: 17 юли 2015 09:41 | 17 юли 2015 09:35, Александър Попов
18
Властта – плащаме данъци да живеят в замъци!?
Снимка: Булфото, архив

Боби Ваклинов и Милица Гладнишка представиха своя дует "Плащаш им данъци". Текстът на парчето е доста хаплив и акцентира върху прехода в България, който вече четвърт век така и не свършва.

Римите са дело на двамата изпълнители, а музиката е на HRD ON DA BEAT. Зад видеото стои пък труда на Highass Videos. В песента се включва и Rxdi със своята китара.

"Парчето трябваше да излезе на 10 ноември 2014 г. по повод 25 години от началото на прехода. Посвещавам го на целия политически елит оттогава досега", каза Боби пред Dnes.bg.

Повелителят на скункса в "Господари на ефира" е повече от наясно с политическия ни елит, след като години наред преследва с миризливата животинка сгафилите политици.

В текста рапърът-репортер акцентира върху политическите рибоци и техните парични потоци, как нашите данъци се превръщат в замъци, как Терминал 2 се превърна в емблема...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Armageddon преди 8 години
Сашо-герба рециклиран ***, помията ни идва в повече тук,Децата истината казват, за да може свободно да наказват,Подобни текстове са разрешавани за да бъдат мутрите наказвани,Народа ще се събере, и мафията ще измете,Правителство ще се изнесе, оставка ще подаде, Сашо-герба ще умре,Площада с хора ще се наводни и Народа Български ще Възкреси!Рапъра, лириката и музиката са добри а певицата да ходи при зори гласа си да упражни :-)
15
6
 
1
 
! Отговори
Сашо-герба преди 8 години
Човек като чуе тази помия на новоизлюпените певачи и му се иска да имаше отново Белене, че да ги прати там да се възпитават. Подобни текстове не трябва да бъдат разрешавани, къде остава патриотизма и любовта към татковината ни?Подобна песен би трябвало да бъде цензурирана и спряна, а певачите ѝ да бъдат санкционирани.
14
2
 
1
 
! Отговори
123 преди 8 години
Не само текст... И усет трябва :)
13
1
 
9
 
! Отговори
ВИЖДА СЕ преди 8 години
САМО АДМИРАЦИИ ,ЗА ИСТИНСКАТА ПЕСЕН !!
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той и Слави има много добра песен по темата, казва се "Няма такава държава"
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не се питаме защо е имало Белене! Отговора е тук някъде!
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво! Имат смелостта да кажат това,което го знаят всички - бедният народ издържа корумпираната и богата класа на политиците!
9
8
 
1
 
! Отговори
ludiq Muncho преди 8 години
Abe Vaklinov ,abe ,,Gospodarite'',pravite edno bezmislenno shou,na koi mu puka,ne6to da e napraveno kato kritikuvate-ni6to.Kon pardi,vqtar *** ,shouto na Slavi sa6to,kazvat se mnogo istini,vadqt se kirlivi rizi I kakvo? Ku4etata si laqt,kervana si varvi.Q po-dobre organiziraite nqkakvi igri na lotarien princip s pove4e nagradi I tlasti sumi,ta pove4e BULGARI,da pospe4elqt nqkio lev
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
става, бравоскоро не бях слушал български рап без пумия, псувни и сексуални нагони
7
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
поредната полюция
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ninaЕ, че то за тях "милата рОдина" се е земен рай...Те си го знаят
5
0
 
25
 
! Отговори
nina преди 8 години
Това е днешният химн на България. Да се задължат депутатите всеки ден да започват пленарните заседания с него и преди да тръгнат към скъпите си къщи, с луксозните си коли, за да вечерят в баровски заведения - отново да им го пуснат. Дано разберат колко са грешни пред собствения си народ и колко този народ ги ненавижда...
4
0
 
29
 
! Отговори
анонимен и безмълвен преди 8 години
Освен, че им плащаме данъци да живеят в замъци, другото перо, което уж е "за всички" са еврофондовете. За да бъдат отпускани, плащаме всички членство в ЕС, а ги освояват 3-5% монополисти по браншове. Ярък пример е земеделието.
3
0
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
браво,само,че всички трябва да излезем на улицата и да кажем стига ***.
2
2
 
20
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Прехода всъщност не започна ,всичко което се въртеше покрай Живков ,сега е на власт
1
0
 
42
 
! Отговори
д преди 8 години
"Дела трябват, не думи"