Михаела Филева подгрява хип-хоп звездата Eve

Шоуто на носителката на "Грами" е на 25 ноември
19 окт 2015 14:12, Александър Попов
3
Михаела Филева подгрява хип-хоп звездата Eve
Снимка: Монте Мюзик

Остава малко повече от месец до дългоочаквания концерт на хип-хоп сензацията Eve. Заради неотложни ангажименти в Холивуд певицата отложи датата на шоуто си, но се готви да разтърси Парти център 4 км на 25 ноември.

Носителката на "Грами", която в момента снима трета част на комедията "Бръснарницата", заедно с Айс Кюб и Ники Минаж, ще ни зарадва с най-големите си хитове. Тя пристига у нас с DJ Martin2Smoove, забивал в най-яките клубове като лондонския Ministry of Sound и Pacha на остров Ибиса.

Преди Eve на сцената обаче ще станем свидетели на роден денс спектакъл, създаден специално за концерта от Милен Данков. В него ще участват певицата Михаела Филева и DJ Marti G.

Милен Данков е известен танцьор и хореограф с много изяви в телевизията. Като хореограф участва в няколко телевизионни проекта, сред които "X Factor", "Мюзик Айдъл", "Танцувай с мен", "VIP Dance" и "Music Academy".

Милен режисира танците в клиповете на някои от най-известните родни звезди – "За тебе песен нямам" и "Не изчезвай" на Невена Цонева, "Чуваш ли" на Мария Илиева и Графа, "Post Sleep" на Руши Виденлиев и много други.

Билетите за концерта на Eve са на цена 40 лева до 18 ноември. В последната седмица (19 – 25 ноември) те ще се продават за 50 лева. Пропуските могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: EveМихаела Филева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
11
 
! Отговори
бял негър преди 8 години
Йо йо йо брато, мнооо сме във филма, яко сме рап маа фака, йеаааа, дай пет, броу, дай и малко зелено да дръпнем, да поемем към нови хоризонти, яко денс парти, само майка ми да ми даде 30 лева и ше съм рап играч и сваляч!ЕЙ ТВА СА ВСИЧКИТЕ РАП АДЖИИ В БГ - СМЕШНИЦИ БЕЗПАРИЧНИ, БЕЗ 5 ЛЕВА В ДЖОБА, ЯКО ФИЛМИРАНИ НАРКОМАНИ РАЗБИРА СЕ!!
1
2
 
3
 
! Отговори
bradvaro преди 8 години
gubiat vsichko