Жана Бергендорф няма нужда от мъж, страх я е

Не излизам вече спокойно навън, огорчена е певицата
Обновена: 3 ное 2015 14:53 | 3 ное 2015 11:28, Александър Попов
21
Жана Бергендорф няма нужда от мъж, страх я е
Снимка: Булфото, архив

Една криминална история постави победителката във второто издание на X Factor Жана Бергендорф в друга светлина. Вместо на сцената, фотографите я снимаха в патрулка, с полиция, с белезници.

На 8 юли тази година след скандал с приятеля й Лео и побой те се вкара във филм, от който все още не може да излезе.

"Като се обърна назад, виждам дълъг път, пълен с уроци и грешки. Но без грешки, има ли как да си вземеш урока? Чакам да видя какво ме чака напред. Но не искам да знам предварително, обичам риска, обичам да печеля. Вече съм наясно, че без лошото, няма да усетя хубавото. Всяко отрицателно нещо, което ми се случи, ми помогна да открия положителното", заявява Жана пред сп. "Story".

След криминалната случка признава, че отношението на хората се е променило.

"Страх ме е. Не излизам вече спокойно навън, не ходя никъде по заведения. Дори рождения си ден направих в затворен кръг от хора. Не искам да виждам сърдити физиономии, озлобени и обвиняващи. Искам да виждам усмивката на хората. Но напоследък често не е така. Пазарувам си в супермаркета и чувам как някой казва: "Ето я тази, която сгази детенце", защото така пишело в пресата. Не можах да се сдържа, оставих количката и излязох от магазина. Това нещо може да те съсипе. Не мога да намеря начин да се справя", признава певицата.

И допълва, че й се е насъбрал доста негативизъм, който не иска, а на моменти и не може да понесе. Цялата случка е повлияла и на личния й живот.

"Не искам. Нямам нужда от мъж, имам нужда от приятели. Сексът не е главната точка, която ме вълнува в живота. Дори напротив – той изобщо не ме вълнува. Сексът е в главата, това е психична нагласа. Искам приятел, човек, който да ме уважава, обича, цени - такава, каквато съм с всичките ми минуси", категорична е Жана.

Твърди, че с бащата на детето й са в нормални отношения, въпреки че не са заедно.

"Раздели ни неуважението, неоценяването, незачитането от негова страна. Аз ужасно се влюбих в Стефан, много го обичах. Две години бяхме заедно в Южна Корея, но всичко се промени, когато се преместихме в Дания и започнахме да живеем заедно с родителите му. Още имам някаква нотка на чувства към него, ценя го, уважавам го, но не комуникираме както преди. И кой ще тръгне да лепи всичките тези малки частички на счупеното. И защо? Аз искам той да е щастлив, аз да съм щастлива и детето ми да е щастливо. И да знае, че има двама пълноценни родители до себе си, на които може да разчита. Ние няма смисъл да си пречим повече", разкрива тя пред списанието.

И допълва, че някой ден би искала отново да живее спокойно в Южна Корея. Сега я крепи музиката и синът й Леон, за когото признава, че би и изяла човек ако го нападнат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Жана Бергендорф
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоз пък кой беше .....
15
0
 
7
 
! Отговори
стефчо преди 8 години
Жанче ,и мъжете нямат нужда от теб. Страх ги е..
14
0
 
2
 
! Отговори
Жуниньо преди 8 години
Фамилията й е Бергендорф, ама то за този сайт си е нормално!
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая спокойно може да играе ролята на Баба Яга без да се маскира :)
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои неща се оценяват чак като ги загубиш. А това че заживели в Дания заедно с родителите му... много ме съмнява! Снаха ми е датчанка, на 20 години се изнесла от къщи и започнала почасова работа и университет едновременно, като при това даже била"закъсняла" по техните виждания. Щом си завършил средно образование се считало за редно да се омиташ от къщата на родителите и да се издържаш сам. За семейство, живеещо при родители не беше чувала, като дойде тук.
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снимката прилича малко на началото на представлението "Снежанка и двете джуджета" в някои амстердамски с*кс-бар за възрастни.Та коя е Жана Бергендорф?????
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Израства едно поколение, които са без братчета или сестричета. С разведени родители, облети отвсякъде с поpно, наркотици, алкохол, апатия и развала. А от телевизора алчни чички и лелки пак лаят, че всичко е ОК.
9
6
 
4
 
! Отговори
бай янко преди 8 години
Много секс има в това девойче, жалко че не я вълнува вече...
8
3
 
7
 
! Отговори
честит преди 8 години
То нас трябва да ни е страх от тебе. Като се нашмъркаш до козирката почваш се биеш, трошиш носове, колене.... То верно и други наркоманки има в тая държава, ама такова нещо като тебе не съм виждал.
7
3
 
10
 
! Отговори
Име преди 8 години
Детето и имало пълноценни родители-тази не е нормална...Бащата на една страня,тя на друга а детето при баби ама иначе щяла да "изяде" човек ако му сторил нещо...Да изяде простата си глава! Като ги гледам на снимката и тя и двамата до нея не будят в мен уважение а погнуса-нашарени ***
6
1
 
12
 
! Отговори
ghs преди 8 години
Затова я видях миналата седмица в Емоушън в Младост 1 :)
5
6
 
19
 
! Отговори
Радой преди 8 години
Тая поне не трябва да се маскира за Халоуийн :-)
4
4
 
11
 
! Отговори
Професор Вучков преди 8 години
Взех наркотици кога искате да ви ги донеса?
3
5
 
14
 
! Отговори
G преди 8 години
Нали никой не си оставя "тревната маса" у Жана.А и който има още ключ за тах да и го върне.Агенцията за закрила на детето да провери в каква среда живее милото.
2
8
 
15
 
! Отговори
Трол преди 8 години
Еееее пак ли пишете за тази, която сгази детенце :D
1
7
 
23
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Само не мога да разбера защо всички медии ни занимават с тази наркоманка. За всяка нормална жена на първо място ще е детето и, а тази че чуди с кого да си го сложи и с каква дрога да се надруса.