Лео бил побойник, участвал и в кражби

Певецът описа живота си във видеото "Приятел"
30 ное 2015 10:07, Александър Попов
3
Лео бил побойник, участвал и в кражби
Снимка: YouTube

След много хитови дуети с Део, Играта, Рафи, Майкъл Флеминг – Lexus, италианецът Лео пуска самостоятелна песен. Тя се казва "Приятел" и е откровен разказ за миналото на Лео в Италия, за най-трудните му моменти и дори такива, с които не се гордее.

"Бях много по-луд, участвах в банди. Всичко, което го има в клипа съм го правил за съжаление – бил съм се по дискотеки и стадиони, участвал съм в кражби. Дружал съм със всякакви хора. Така живях от 14 до 24 години”, разказва самият Лео.

Италианецът не крие, че е влизал и в ареста.

"На 10 март 1992 г. Бях точно на 18 години и 1 ден. Отпразнувах пълнолетието си с приятели и се напихме. Сбихме се с двама патрулни полицаи. Успях да избягам, но полицията дойде сутринта вкъщи и ме арестува. Пуснаха ме след 20 часа в ареста, а след седмица ме съдиха по бързата процедура. За щастие съдийката ме погледа и ми каза: "Няма да ти провалям целия живот, ще напиша, че си направил тази глупост два дни преди да станеш на 18". Като видях как майка ми плаче реших да спра с големите глупости", признава Лео.

Напълно скъсва с този си живот на 24, когато част от приятелите му са арестувани, а двама умират от свръхдоза.

Идеята за клипа е изцяло на Лео, който лично прави кастинг за децата, които участват. Режисьор е Радостин Събев – Шошо, а за адаптирането на текста към концепцията, отново получава безценната подкрепа на своя добър приятел бате Пешо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Лео
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари