Риана изненада с премиера на новия си албум Anti

Чуйте новия й сингъл Work с Дрейк
28 яну 2016 16:30, Александър Попов
5
Риана изненада с премиера на новия си албум Anti
Снимка: Анимато Мюзик

Риана изненада целия музикален свят, представяйки дългоочаквания си нов албум. Неколкократно отлаганият проект е озаглавен Anti и излиза 24 часа след като певицата пусна и своя нов сингъл Work, в колаборация с рапъра Дрейк.
 
Новото заглавие е най-дълго чаканото в кариерата на Риана. Това е осмият студиен албум в нейната дискография и включва общо 13 нови парчета.

Anti ще бъде издаден и в делукс версия, която ще включва три допълнителни бонус песни.

През първите 24 часа от своето излизане, Anti се предлага ексклузивно в музикалната платформа Tidal, а след това ще ще бъде разпространен и в други избрани дигитални услуги. На физически носител се очаква да бъде достъпен в началото на месец февруари. Това е първи албум за певицата, след последното ѝ заглавие Unapologetic, което тя издаде през 2012 година.

Anti излиза близо месец преди стартирането на световното турне на звездата, което е в подкрепа на нейния нов албум. Обиколката ще бъде осъществена в компанията на хип-хоп изпълнителите Travi$ Scott и The Weekend, които ще подгреят публиката преди излизането й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Риана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
След като веднъж се присъединиш те те подкрепят в кариерата, правят те голям само ако се съгласиш и се подчиниш да разрушаваш Словото Божие и децата Му (християните).Хора чуйте и обърнете внимание! Това е война която се води сега между Доброто и Злото. Злото ще управлява този свят за минута. Хората които имат тази власт са хората които управляват целия свят! Свърших и няма да кажа нищо повече преди да съм си навлякла неприятности."
3
2
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Някои от любимците ви които претендират да почитат Бог, но те го правят само за да поддържат образ (пред публиката). Или да изглеждат невинни.Сатаната бил начело на музиката на Небето. Той използва влиятелни хора ... за да влияе на света. Помислете върху това. След като веднъж направиш определено количество пари. Просто знай че тогава ще те поканят да се присъединиш. За да влезеш трябва да приемеш звяра (антихриста) и да го почиташ.
2
2
 
4
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Така, че бъде сигурен че не е нещо лошо. ОК е да е дълбоко, но не убийствено дълбоко.Човече! Наистина ми се иска да можеш да ви кажа момчета какво всъщност представлява (музикалната) индустрия и как (музикалните) звезди са част от разрушаването на този свят. Звездите които почитат сатаната и тези които са убивали за да получат уважението което имат сега. Вие ще бъдете мноооого изненадани.
1
2
 
7
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Риана е една от слугите на дявола в музикалната индустрия заедно с Джей Зи, Бионсе и мнозина други. Цитирам:Като реакция към спорното видео на Риана - "Дистърбия" певицата и писател на песни Тифани Еванс коментира сатанинското влияние в музиката на Риана: Руска ролетка означава нивото на самоубийствата да стигне до небесата! Трябва да внимаваш какво казваш. Защото има много слаби хора в света. Те са уязвими за всичко така че всичко каквото кажеш или направиш някои хора всъщност слушат.