Тодор Батков-син герой в клип на певица

Ivy представи новия си проект "Shut Down"
11

След успешните си колаборации с рапърите Кристо и Dim4ou, певицата Ivy атакува класациите с ново парче. То е озаглавено "Shut Down", като продуцент, мениджър и издател е Денис Касъмов и неговата музикална компания BG MUSIC.

Скандалният главен герой, който се описва, възпява и изобразява, напомня изключително много на младия плейбой и безспорен ценител на женската красота бизнесмена Тодор Батков – син. Тези твърдения се появиха покрай участието на изкусителни родни красавици, които позират секси с лукзозни кожи във видеоклипа. Името на желания ерген често се свързва не с една, две и три очарователни дами в хайлайф средите.

Самата Ivy потвърди това: "Идеята Тодор да се включи в проекта е на Денис и от части моя, защото текста на песента доста ми се връзва с имиджа му".

Самият Батков промотира чрез песента новото си начинание и влизането си в модния бизнес.

Бийтът, инструменталът и аранжиментът са на наградения за "Най-добър хитмейкър 2017" в БГ музиката – Jay Cee.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Тодор БатковIvy
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Дафи преди 6 години
Не можах да я изслушаме дори до края този тъпотия. И не се сещам коя класация е разбила тази "певица". Ни нея, ни Кристо някой ги слуша...
9
8
 
4
 
! Отговори
FAQ DAT S*IT преди 6 години
Нали знаете, че България е много, ама много ценна. Може би още не сте чули за голямото разкритие, което касае милата ни Родина. Учени-космолози от няколко континента се обединиха, за да разкрият накрая нещо, което по принцип за доста хора е очевидно, а именно - България не е част от планетата Земя. България е част от планета "Пайнер". Честито на всички!
8
14
 
1
 
! Отговори
Али преди 6 години
Пак не сте разбрали. Иви може и да е имала доста странни опити в кариерата, но не е к**рва, нито пък лека жена, дори обратното. Доста е сериозна и това и пречи, за да могат амбициите и качествата и да дадат резултат .
7
2
 
30
 
! Отговори
нищо лично преди 6 години
Боклучарчета с пари създават буклучарски еднодневни "продукти".Снимат клипчета с лековати женици.Всичките избиват комплекси.Пари хвърлени на вятъра.
6
0
 
10
 
! Отговори
Льольо преди 6 години
Тоз от както го отвори мис България Юревич много вървежен стана, само че баща му доста е закъсал с мангизите и не знам пътя, по който е тръгнал до къде ще го докара :D
5
0
 
6
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
бащичко :D
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не трябва ли да има голямо тире между син и герой?
3
0
 
15
 
! Отговори
Хахахаха преди 6 години
Това к-ве Ива,каква ли не се пробва -манекенка ли не беше,във реалити формати ли не участва,явно девствения мустак плаща за клипчето.Певачките вкарват спонсорите по клипчетата(справка Алисия и БожинкатаКарамел ) :)))
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
боже!
1
0
 
25
 
! Отговори
Смех преди 6 години
Тодор Батков син.-----------------------------------Докога ще ни занимавате с девствените мустачки ?