РАПортерът Боби Ваклинов в тандем с Диляна Попова

Вижте видеото на стилното парче "Сомнамбул"
Обновена: 14 окт 2017 15:08 | 14 окт 2017 13:57, Александър Попов
12

Топмоделът Диляна Попова се включи в най-новия проект на Боби Ваклинов, който е озаглавен "Сомнамбул".

Тя е главна героиня в стилното видео, дело на Росен Василев и Любо Цанков. По песента Боби работи с музикалния продуцент Mitko Beats.

"Истинско удоволствие е да се работи с Диляна Попова, която пътува цяла нощ от снимките на последния си филм, за да участва в моя клип. "Тя е безсъние – за нея няма сънотворни – тероризъм, за който няма отговорни" – текстът на песента сякаш съм го писал за нея, толкова е неотразима", споделя РАПпортерът.
 
По думите му всеки може да се "намери" в парчето.

"Тя е за често срещаната житейска ситуация, в която прегръщаш един човек, а мислиш за друг, нещо като "Всеки има някой, който няма", споделя Боби. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Боби Ваклинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 11 Муахаахахах..Антон Тодоров в парламента му отговаряше на тоя, а след това на улицата притеснен крачеше с 10 км/ ч. Що Така бе, Миме?
11
9
 
12
 
! Отговори
Големи сте наивници преди 6 години
Изгаврил се с Антон Тодоров :) Изгаври се с умряло куче. Оня *** дори не му отговаряше. Този *** само тичаше след него и водеше "Монолози на Вагината". Фани единия, па удари другия.Да отиде при някой, който все още има власт... ама не му стиска, а и арменеца няма да му позволи. И още нещо. Рекламата на мутрите-лихвари, в която участва. Знаете ли колко наивници ще вкара в капана?
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боби, не се заразявай от "танатите" на фолка! Ползваш се с добро реноме на журналист за сега! Не го чупи!
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тая Попова е погрознела от толкова шпакловане
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7 Диков, както и аз не се кръстим за да кажем истината. Не вярваме в исус Христос. Диков каза , че никога не се е кръстил, както и аз не съм се кръстил. И оня тогава му каза да се закълне в дъщеря си. И Диков откачи. Както и аз бих откачил на мястото на Диков.Диков: К'во правим ако се закълна в дъщеря си? К'во правим, мръснико, ако нямаш доказателства?Оня мълчи!Тодоров излезе най-големият *** без доказателства, а с клевети.
7
10
 
14
 
! Отговори
Алекс2 преди 6 години
Ваклинчо заслужава да си самовръчи скункса ! А Диков беше повече от смешен пред Тодоров...
6
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една анорексичка и един дебелак с бузи...
5
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам тоя Ваклинов как се изгаври с Антон Тодоров и ми замяза като поведение и визия на един боксьор който победи Кличко...Тайсън Фюри.И понеже интуицията ми е много силна се замислих тия двамата дали нямат нещо общо във възрастта и зодията.К'во се оказа..??Тайсън Фюри е роден на 12 август 1988-***, Ваклинов на 13 август 1988 г.Един ден разлика.
4
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хммм..искрите в очите между двамата когато я прегръща през коремчето навява май скрита връзка. Да са живи и здрави!
3
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 2 Момък, единствено Ваклнинов запуши голямата уста на Антон Тодоров. . Сашо Диков изпадна в бяс, когато тоя Тодоров го провокира в кулоарите на парламента. Но пред Ваклинов беше мишка Антончо. Браво Ваклинооов!
2
19
 
21
 
! Отговори
:) преди 6 години
Какъвто е репортер, такъв е и рапър - аматьор! Трагедия !А момата беше прекрасна преди време, но и тя е почнала да сдава багажа. Пусти годинки, не прощават на никой.
1
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пуснете си Боби Ваклинов- Антон Тодоров (депутатчето от ГЕРБ)Уахахахахаха... Тоя Боби го направи на мармалад по улиците на София докато се опитваше да го интервюира и да връчи Златния Скункс!Голям Ваклинов!