СкандаУ с първи концерт в зала Арена Армеец

Шоуто ще бъде на 6 април следващата година
25 окт 2018 16:37, Александър Попов
25
СкандаУ с първи концерт в зала Арена Армеец
Снимка: Булфото, архив

Тото и Лъчо от Скандау свикват под знамената своите хиляди почитатели. Родната група ще се качи на сцената на зала Арена Армеец за първия си голям самостоятелен концерт. Той е предвиден за 6 април следващата година, с начало - 20:00 часа.

От началото на 2018 година досега, Тото и Лъчо, които сами продуцират музиката си, добавиха 6 нови песни към репертоара си - "Без да пие", "Кокайна", "Чужди усмивки", "Хайвера", "Катран" и най-новата "НО!". Естествено, те ще са част от шоуто.

За да е пълна емоцията и преживяването, на сцената ще се качат и гост-изпълнители, които групата ще запази в тайна към момента.

През 2017 и 2018 година СкандаУ бяха обявени за група на годината на годишните музикални награди на БГ радио, както и на 359 Hip Hop Awards.

Билети за концерта ще се продават от 29 октомври в мрежата на Eventim. Цената ще е на стойност от 10 лева, а за всички гости в неравностойно положение – безплатен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
24
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
да бяха го направили на 1 април, щеше да отрази по добре тези двама изпълнители. Нагли, пр*сти, грачещи, тва тоту трябва да си глух, че да не видиш че пее фалшиво, но ги бута някой. Същия някой дето плати тотуто да спечели биг Брадър, а не да бъде изхвърлен с шутове още първият път като посегна на Шеф Боби. Но така е в нашата ***. А и при все възрастта и умствения капацитет на публиката му едва ли е голям проблем.
1
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При все че аудиторията ти е от 10 годишни ,концертът ти да започва в 8.... ??