Таксиметров шофьор организира любовни срещи

За 21 години, прекарани в обикаляне по улиците на Ню Йорк и в изслушване на много лични разговори, Ахмед е станал приятел с много хора.
1 фев 2005 09:14,
Таксиметров шофьор организира любовни срещи

Отегчени сте от кратките обяви, заведения за ергени и разговори по интернет. Ако сте самотен и сте в Ню Йорк има ново място, където да срещнете сродната си душа: в таксито. И по-точно това на Ахмед Ибрахим, американец от египетски произход, който предлага безплатно на пътниците си ергени да ги свърже с други самотни хора. В момента той урежда около осем любовни срещи на седмица.

33-годишната Натали Дийон може да потвърди тази информация. През миналия април тя се качила на таксито на Ахмед с приятелки, за да отиде на купон. Докато приятелките й коментирали колко е трудно да се намери свестен мъж в днешно време, шофьорът ги прекъснал и им казал, че организирал срещи. Първоначално Натали била доста скептично настроена, но след това си казала, че все пак живее в Ню Йорк, а Ахмед вероятно е срещнал много хора.

И така Натали описала мъжа на мечтите си и оставила телефонния си номер на Ахмед. Шест седмици по-късно той й се обадил и й казал, че е намерил подходящ мъж за нея. “Не вярвах, но много бързо промених мнението си”, коментира Натали, която вече шест месеца продължава да се среща с въпросния мъж.

За 21 години, прекарани в обикаляне по улиците на Ню Йорк и в изслушване на много лични разговори, Ахмед е станал приятел с много хора. Решението му да започне да урежда срещи му хрумнало съвсем случайно. “Беше на майтап заради едно младо момиче, което ми каза, че никога няма да си намери приятел”, споделя таксиметровият шофьор, уточнявайки, че след това той взел телефонния й номер. Три дни по-късно негов клиент се оплакал, че не може да си намери приятелка и така в крайна сметка Ахмед ги събрал.

Интересното хрумване на Ахмед му донесло много клиенти и привлякло доста внимание към него, което го накарало да си наеме агент, за да се опита да продаде историята на живота си в Холивуд.

Таксиметровите му услуги са безплатни, но не се предлагат на всеки. Двадесетгодишни и по-възрастни хора с претенции за Бритни Спиърс, не се допускат, както и такива, които само си търсят кой да ги почерпи с безплатен обяд...

Ахмед твърди, че ще продължава и занапред да работи по благородната кауза, за да събира сродните души, като се надява благодарение на него да има и сватби. Той самият не е женен, но пък има приятелка, с която естествено се е запознал в таксито си.Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации