“Дай баба ти да я чуя” сред най-използваните фрази по телефона

Сред култовите реплики са: “Позна ли ме?”, “Можеш ли да говориш?”, “Не мога в момента...”
15 мар 2005 14:30,
“Дай баба ти да я чуя” сред най-използваните фрази по телефона

От няколко дни на общо 204 билборда в 15 града в страната, както и край магистралите, могат да се видят 13-те най-популярни реплики, които хората у нас използват в разговорите си по телефона. Фразите са подбрани от предварителен списък от 50 различни формулировки, събрани от БТК във връзка с предварителната, т. нар. “teaser”, реклама на компанията.

Сред култовите реплики са: “Позна ли ме?”, “Можеш ли да говориш?”, “Не мога в момента...”, “Къде си, бе...” и “Дай баба ти да я чуя”. В крайна сметка компанията е избрала по-традиционното “За тебе е”, за да налага продуктите си на пазара.

От телекома обясниха, че рекламата е и на 120-те магазина с изцяло обновен интериор и концепция за обслужване, които ще бъдат открити в цялата страна в рамките на една година.

В тях потребителите ще получават информация за абонаментни планове, услуги за домашни и бизнес абонати и условията за включване към мрежата на третия GSМ оператор. Във всички магазини ще бъдат изградени и демонстрационни ADSL конзоли.Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации