Шефът на Samsung нае три ски писти само за себе си

Цената за наема на пистите, които ще се ползват максимум по два часа на ден, е 1 500 евро за първия час и 1 200 евро за втория
16 мар 2005 14:15,
Шефът на Samsung нае три ски писти само за себе си
Луксозният курорт Куршевел

Президентът на южнокорейската компания Samsung Electronics Лий Кун-Хий е богат и обича ските, само че не обича навалицата. Ето защо той е наел само за себе си три писти във френския алпийски курорт Куршевел до 9 април.

Пистите с ширина от 30 до 40 метра са заградени с мрежи, за да предпазват г-н Лий от други посетители. Така той ще разполага с общо два хектара, за да се наслаждава на удоволствието от карането на ски.

Друго удобство за президента ще е и личният скутер, с който той ще изкачва пистите и ще се придвижва до 4-звездния луксозен хотел Anapurna. Президентът ще има на свое разположение и шестима инструктори, специално избрани на кастинг.

Цената за наема на пистите, които ще се ползват максимум по два часа на ден, е 1 500 евро за първия час и 1 200 евро за втория.

Според жълтата преса Лий Кун-Хий ще пристигне в курорта в четвъртък, придружен от 80 човека охрана и сътрудници.

Според управата на пистата в постъпката на шефа на Samsung няма нищо странно и функционирането и ползването на курорта от обикновените посетители няма да бъде нарушено.


Спонсорирано съдържание