Няма контузени футболисти в Нафтекс преди мача с Несебър

Преди двубоите от XX-ия кръг Нафтекс заема 13-та позиция с 17 точки, докато тимът на Несебър е 16-ти с актив от 13 точки
29 мар 2005 09:51,
Няма контузени футболисти в Нафтекс преди мача с Несебър
Огнян Ралев снимка pfcnaftex.com
С двуразови тренировки започна новата седмица за отбора на Нафтекс. Старши треньорът Огнян Ралев вече може да използва всички свои налични футболисти. Леките котузии на младите Старокин, Божилов, Сърмов и Илчев отшумяха и те се включиха наравно с останалите в тренировките, съобщава официалният сайт на клуба.

На днешното занимание футболистите наблегнаха на физическите натоварвания и играта с топка. За утре са предвидени две тренировки, като едната ще се проведе във фитнес зала. Веднага след това отборът на Нафтекс потегля към Бургас. Треньорското ръководство реши да съкрати лагера с един ден, за да могат футболистите да тренират повече време при домашни условия.

От сряда до петък Ралев е планирал занимания в Бургас на помощното игрище и на официалния терен на стадион Нафтекс. От петък отборът ще бъде на лагер, като мястото ще се уточни допълнително.

Старши треньорът на Нафтекс Огнян Ралев заяви, че задачите, планирани за едноседмичния лагер, са постигнати в максимална степен. Футболистите са вложили много старание в тренировките при изпълнението на поставените задачи. Най-радостното е, че в отбора няма контузени състезатели и за важния мач срещу Несебър, всички ще бъдат на линия, като наставникът ще реши на кои футболисти да гласува доверие.

Преди двубоите от XX-ия кръг Нафтекс заема 13-та позиция с 17 точки, докато тимът на Несебър е 16-ти с актив от 13 точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации