Почна се! Слаба, гола, сводница, на трон. Велика. Мадона

Мадона започна световното си турне
24 авг 2008 03:15,
79
Почна се! Слаба, гола, сводница, на трон. Велика. Мадона
Мадона отново изненада шокира и взриви с енергия 75 000 души. Да се готви останалата част на Европа...Снимка: БГНЕС

Вижте ураганния старт на турнето на Мадона

50-годишната
кралица на попа Мадона започна световното си турне в събота вечерта типично по кралски – седнала на трон, обсипана с бижута за 2 млн. долара и заобиколена с 250 души, готови да направят всичко за нея. 

75 000 останали без дъх фенове изгледаха 2-часовият спектакъл на Милениум стейдиъм в Кардиф, Уелс, с който започна дългото световно турне на звездата “Sticky and Sweet”.

Мадона изпълни около 20 хита от нейната 25-годишна кариера разделени в четири части – Сводница, Old School, Циганска и Бунтарската (Rave) част.

Две гигантски букви “М” бяха сложени от двете страни на огромната сцена, а покривът на стадиона остана затворен, заради дъжда.

Подиумът бе толкова функционален, че позволи на Мадона да нахлуе с кола пред своите фенове.

Така започна и първата “сводническа” част от концерта. В нея Мадона се превъплати във фатална дама от 20-те години на миналия век в стил смес между модерно ганста-пимп излъчване (pimp от английски сводник) и арт деко.

Костюмите за тази секция от шоуто бяха направени от Givenchy. Всъщност костюм е твърде щедро описание за късия воал и яке на Мадона, които показаха невероятно стегнатото й тяло, плод на всекидневни 4-часови тренировки.

През Old School или Ретро частта Мадона се върна в първите години на кариерата си – ранните 80-те с хитове като “La Isla Bonita” и "Into The Groove".

Последва етно фиестата, вдъхновена от циганската музика. Мадона се запали по нея заради ексцентричните цигански пънкари Gogol Bordelo, с които пя на концерта Live Earth през 2007 г.

След джипси лудуването последва екзотичното, бунтарско, бляскаво и спортно представление на Rave частта, с който завърши и шоуто под звуците на актуалния й хит “Give it 2 me”.

В шоуто задочно бе включена и Бритни Спиърс, която се появи на огромните екрани на Мадона по време на изпълнението на “Human Nature”.

Във видеото младата звезда, която има толкова проблеми напоследък е заседнала в асансьор, облечена в потник с качулка.

“Това е старата Мадона”, крещяха хората от публиката. “Секси, перверзна и раздваща толкова много енергия”, крещеше 26-годишната Стейси, дошла специално от Лондон за концерта.

”Ще я гледам и на Уембли на 11 септември. Просто е страхотна!”, задъхваше се фенката.

Съпругът на Мадона Гай Ричи и трите й деца Лурдес, Роко (биологичен син на Ричи) и осиновеният Дейвид изгледаха от публиката изпълнението на мама Мадона.

Турнето продължава с още 15 концерта в Европа и след това прелита зад Океана в Севрна и Южна Америка, където ще завърши в чак в средата на декември. 
 
Вижте ураганния старт на турнето на Мадона

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Що не се затвориш някъде в манастир обаче пълен с расисти, каот тебе! Ще ти почервенее *** от твойте събратя.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Значи, за мен тя е много противоречиво явление...Тия дни писах, че е продукт на еврейските инвестиции в американския бизнес. Разбира се, такива инвестиции са били и зад други начинаещи звезди през 80-те, когато тя изгря, обаче никой друг не успя като нея да съхрани хъса и енергията си да върви напред. На нея изглежда не й стигна известността за няколко години и няколко милиона в зелено. За такова нещо трябва свръхчовешка енергия, и - според мен - тя плаща извънредно скъпо - с безкрайна умора, не можеш никога да се отпуснеш, изпитваш трудности в личния живот (кой мъж може да се оправи с такава жена като тя е колкото няколко мъже взети заедно)... А в крайна сметка понякога и най - великите искат просто да са хора. Това усещане не й е чуждо и на нея и си пролича в няколко нейни песни напоследък (нещо от рода на "за какво беше всичко това?").От друга страна - като си говорим за евреите - тя е достатъчно умна, за да знае, че ако си скаран с евреите в бизнеса в нейната страна - си обречен на провал. Така тя се продаде, продаде си християнската религия и я замени с някаква кабала, мениджърката й е с някакво еврейско име Розенберг или нещо подобно, тя се опитва и да зариби и други звезди (като Гуинет Полтроу) към кабалата, но засега без успех. Все пак си мисля, че без нейните качества, каквито и извънземни сили да застанат зад нея, тя нямаше как да направи този успех.Относно качествата й - не пее добре (даже ужасно), не е хубава (като млада па къв урунгел беше), обаче може да прави страхотно шоу (според мен - дори и ако не включи някакви скандални изцепки). От нея се излъчва страхотна сила, самоувереност и енергия - обаче напоследък не може да се каже, че са точно в чисто физически порядък. В последните й концерти се вижда как е почти неподвижна - само балетът й скача наоколо, изглежда вече наистина е остаряла и е уморена...Не разбирам как може някои хора тук да я наричат дропла - тя е всичко друго, но не и това. И вероятно е по - яка и мускулеста от точно тея мъже, които пишат това. Благодарение на силната си воля и парите, които влага във външния си вид, тя още дълго ще изглежда много млада.И накрая - каквато и да е тя, нека й се порадваме още и някоя друга година, защото в крайна сметка - като се замисля - аз ще се понатъжа ако тя спре да се появява в публичното пространство повече. Особено пък при тая сегашна посредственост в музиката - сиви хора, без мелодии, черна музика... Помислете си за мъртвите или вече толкова остарелите звезди, които вече почти не се появяват. На мен например ми се иска Тина Търнър да пее и да е толкова публична колкото беше и преди, но времето не може да се върне вече...Така че - нека се радваме сега на Мадона! Мисля, че тя ще е с нас още дълги години. Каквато и да е - тя е забележително явление!
36
0
 
0
 
! Отговори
Nat преди 15 години
Madona ne moze da pee,no moze da se prodava skapo i tova e dobre. Osven tova e mnogo disciplinirana i dobre se grizi za sebe si.. kolkoto do tova,4e se razgolva i e bezsramna-tova se prodava,fact!
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НАЙ - СМЕШНОТО Е ЧЕ медиите я обявяват за КРАЛИЦА НА ПОПА.....КОЙ ПОП ? защото единственното което има Мадона е енергия, танцува,но не е родена с дарби танцувални а просто тренировки...прави ШОУ...да, но за целта са вложени много пари, направено е льскаво и до тук. Нима медиите са притежават шеметната сила да ни убедят Че човек е крал на пеенето, когато сьщият пее фалшиво ? аз не мисля. а като за Шоу, аз сьщо бих го гледал, но не бих пропьтувал разтояния за това.
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кралицата на Попа! На кой поп бе? Да не е на попадията???:))))
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
С помощта на много парички намерени "ние се сещаме как" в началото на кариерата си, таз кака превърна себе си в продукт зарибяващ в по-голямата си част хомофили и лесбоси, които без да знаят са в матрицата, и тяхната задача е да пълнят стадионите, като(забележете) си плащат за това. Вид мазухизъм, разбират ме нали? Та, вложените в каката парички се връщат от части при нея и в мнооого по-големи части при онези които са ги плъзнали в началото. Както казах продукт за масово ползване, но не до там. Света познава много по-масови, а и много по-качествени(слава богу)от този. Но за всеки по нещо. И за този влак си има пътници. Пътувайте, но вземайте лекарства преди това, че от фалшивото блеене на тази жена лично аз получавам морска болест само след 3 минути. Предупредени сте!:)
32
0
 
0
 
! Отговори
jeko преди 15 години
ne sam i fen na madona,no sas sigurnost prai efektno 6ou
31
0
 
0
 
! Отговори
VVS преди 15 години
ех... ако можеше и да готви!!!! :-)
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Искам първо да кажа - Сашко, Сашко, май наистина си падаш по по-стари дропли! И също исках да се изсмея силно и на глас пред онези които все още вярват че една порно звезда може да е идол. Ето: ХАххахХАХАхаххХАХХХАх
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
като евтина к.........
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Никога не ме е впечатлявала с някъв невероятен глас, само може да прави шоу и да изглежда като .
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ako можеше и да пее щеше да е добре!
26
0
 
0
 
! Отговори
Katerina преди 15 години
Добре пее момичето - по-добре от почти всички, но другото й е отврат! Дано децата й да се възпитат сами по-добре от примера й.
25
0
 
0
 
! Отговори
Vinagi преди 15 години
Kolkoto i da si pluete, taq si e, Madona si ostava N1. Ako nqkoi mi poso4i druga pevica izdarjala tolkova dalgo na scenata s takav uspeh i takava kariera 6te go 4erpq. Dori i na 50 tq pak si ostava klasika, pak koi kakvoto iska da si slusha (nekvi pikli zalqzvashti za po godinka dve).
24
0
 
0
 
! Отговори
Samo da napomnja преди 15 години
Abe ne beshe li towa awtorche deto pisa predi mesec-dwa statija s imeto: Madona. Predizwestenija kraj na edna kuchka, kadeto pisa che zaradi dueta i s timberland i Justin Madona e edwa li ne w kraja na karierata si? Kwo se mazni sega, a?
23
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Мадона не пее много хубаво, но пък прави голямо шоу и се облича много интересно. Жалко само, че зад стайлинга й и зад действията и стоят други хора, не самата тя. Което я обезсмисля напълно. На мен лично изобщо не ми харесва Мадона. 50 годишна извинете, какъв сексапил, то като и знаеш ЕГН-то просто...
22
0
 
0
 
! Отговори
Петдесетгодишния преди 15 години
Е БИЛА И СИ ОСТАВА НОМЕР 1, ВСЕКИ КОЙТО ПИШЕ ПРОТИВ НЕЯ Е КОМПЛЕКСИРАН *** И ЗЛОБАР И МОГА ДА МУ КАЖА САМО ЕДНО....ДА ГО Д..УХА, ДА ГО Д....УХА, ДА ГО Д...УХА!
21
0
 
0
 
! Отговори
MLadena преди 15 години
Az shte gledam Madonna na 25 septemvri v Budva (Cherna gora)
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Samo dokato se kurshi taq sparujena krastavica da ne mu se nadigne na nqkoi ot tanciorite pishleto che stava opasno.....
19
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
bravo!!!!

Спонсорирани публикации