Общинарите от СДС се изнизаха от заседание, отиват на протест

Сините смятат, че Общината е допуснало вчерашните протести да бъдат компрометирани
15 яну 2009 11:36,
30
Общинарите от СДС се изнизаха от заседание, отиват на протест
Снимка: БГНЕС

Общинските съветници от СДС напускат заседанието на Столичната община в 11 часа, за да се присъединят към протеста на пл. "Народно събрание".

Това стана ясно от декларация на СДС, разпространена по време на заседанието. В нея групата на СДС заявява, че ръководството на Столичната община е допуснало вчерашните протести да бъдат компрометирани и това е предизвикало агресията и насилието.

В декларация те посочват: "Вчера в центъра на София имаше протест на български граждани срещу пълната липса на сигурност за живота и имуществото им. Протест, който естествено беше насочен срещу управляващите от БСП, НДСВ и ДПС.

Въпреки че първоначално протестът бе разрешен от ръководството на Столичната община, впоследствие то допусна да стане част от сценария за компрометирането му.

В резултат на това станахме свидетели на неоправдано насилие над мирно протестиращи граждани и липса на адекватни действия срещу внедрените групи агресивни подстрекатели.

Както винаги досега, боят и насилието няма да успеят".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Плъховете от СДС пак изпълзяха от дупките си. Идват избори, народа все пак помни злините докарани от хората с двата пръста. като дойдат на власт веднага свиват показалеца и оставят средния за хората.Не допускайте седесарите отново да вдигнат глава. Хора бдете.
8
0
 
0
 
! Отговори
СДС! преди 15 години
Спасиха България от ЕНЕРГОЕМКИТЕ заводи, от промишлените нискоефективни предприятия - рожба на комунизма. Може би така е по-добре да се каже.
7
0
 
0
 
! Отговори
k преди 15 години
Начело със лидерите. Но както и да е. По добре късно отколкото никога.
6
0
 
0
 
! Отговори
10 стинки преди 15 години
Смотан гном си ти
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Браво ,браво на СДС.Спасиха България от заводите,промишлеността,селското стопанство,браво!!!!!!!!Е сега се опитват да си дигнат рейтинга ,за сметка на студентите,ама какво да се прави те винаги са били по използването.Просто клиентска партия.
4
0
 
0
 
! Отговори
елф преди 15 години
некадърни нещастници!
3
0
 
0
 
! Отговори
СДС! преди 15 години
Вчера лидерът на СДС бе удрян, защото се опита да спаси възрастен човек. Там е мястото на СДС - на протест. Не забравяте ли, че СДС бяха тези, които спасиха България през 1997 г.?
2
0
 
0
 
! Отговори
Niama ime преди 15 години
Politicite se opitvat da qhnat NARIDNIQ protest ... nqmam dumi!
1
0
 
0
 
! Отговори
Зоолог преди 15 години
Тия па мишки......къде бяха вчера бе....сега ще "оглавят" народното недоволство. Аман от позьори

Спонсорирани публикации